Gamenote H2002YG memnun eder mi?

napolix99

Femtopat
Daha fazla  
Şu an Havit 2002P kablolu modeli kullanıyorum. Kablosuza geçmek istediğim için indirimden Havit 2002YG aldım. Bu modeli kullanan varsa robotlaşma sorunları gibi problemlerle karşılaştı mı? Memnun eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Havit 2002p kablolu modeli kullanıyorum. Kablosuza geçmek istediğim için indirimden Havit 2002yg aldım. Bu modeli kullanan varsa robotlaşma sorunları gibi problemlerle karşılaştı mı? Memnun eder mi?

4 aydır H2039BG modelini kullanıyorum şarj süresi ses kalitesi falan güzel ama 4 ayın sonunda mesela Discord'a biri çok sesli konuştuğunda, bağırdığında sağ tarafın sesleri aşırı patlıyor ve son birkaç haftadır yine sağ taraftan su fışkırıyormuş gibi bir dip ses geliyor ve şarjda kullanırken daha da belirginleşiyor. Onun dışında bir problem yaşamadım.

4 aydır H2039BG modelini kullanıyorum şarj süresi ses kalitesi falan güzel ama 4 ayın sonunda mesela Discord'a biri çok sesli konuştuğunda, bağırdığında sağ tarafın sesleri aşırı patlıyor ve son birkaç haftadır yine sağ taraftan su fışkırıyormuş gibi bir dip ses geliyor ve şarjda kullanırken daha da belirginleşiyor. Onun dışında bir problem yaşamadım.
Bu modelle ilgili inceleme bulamıyorum, sanırım yeni bir model. Beğenmezsem iade konusunda sorun çıkarıyorlar mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı