Gamenote H2016D alınır mI?

Bütçe
750
Sharkoon'la Havit'i kıyaslayamazsınki ikisi de F/P ürün bütçen hangisine yetiyorsa onu al. Ayrıca H2016D'de ER3'ün dengi falanda değil.
yani bencede arada büyük bi fiyat farkı da var zaten ama bilemiyorum hani bi kulaklık almak istiyorum ve parasını hak etsin uzun süreli beni götürsün mikrofonu ve sesi de iyi olsun istiyorum..

Yani bence de arada büyük bir fiyat farkı da var zaten ama bilemiyorum hani bir kulaklık almak istiyorum ve parasını hak etsin uzun süreli beni götürsün mikrofonu ve sesi de iyi olsun istiyorum.

O zaman H2029u almak için önünde hiçbir engel kalmıyor.

Hocam H2029U öneririm. Aktif olarak kullanmaktayım ve herhangi bir sorunu yoktur. 3,5 aydır kullanmaktayım. Merak ettiğin soru varsa cevaplarım.
@t0pitop

Oyunlarda ses kasmakta sıkıntı çekiyor musun Valorant CS:GO tarzı ve ayrıca müzik kullanımı nasıl bass ve tizz seviyeleri mikrofonu da önemli açıkçası sesi karşı tarafa nasıl iletiyor ve dip ses sorunu var mı hocam
Mikrofunu istediğin gibi ayarlayamıyormuşsunuz sanırım o kulaklıkta
7.1 var mı ve driveri da var mıdır?

Oyunlarda ses kasmakta sıkıntı çekiyor musun Valorant CS:GO tarzı ve ayrıca müzik kullanımı nasıl bass ve tizz seviyeleri mikrofonu da önemli açıkçası sesi karşı tarafa nasıl iletiyor ve dip ses sorunu var mı hocam
Mikrofunu istediğin gibi ayarlayamıyormuşsunuz sanırım o kulaklıkta
7.1 var mı ve driveri da var mıdır?

Hocam Valorant ve CS:GO oynamıyorum. CS 1.6'da kullanıyorum size şöyle söyliyim anti terörist iken B'deki adamın sesini alabiliyorum 🙂 Gayet iyi ses kasılıyor.
Mikrofonu istediğiniz yöne döndürebiliyorsunuz aşağı yukarı sağa sola yani ayarlayabiliyorsunuz istediğiniz gibi ayarlanmama gibi sorunu yok kendisinin.
Sanal 7.1 özelliği var. Driver da her türlü ayarı yapabiliyorsunuz bass, tizz vb. ayarlamaları var.
Dip ses sorunu yok DC üzerinden konuşabiliriz sesli bir şekilde kullakığın mikrofonunu denemek amaçlı.

Hocam Valorant ve CS:GO oynamıyorum. CS 1.6'da kullanıyorum size şöyle söyliyim anti terörist iken B'deki adamın sesini alabiliyorum 🙂 Gayet iyi ses kasılıyor.
Mikrofonu istediğiniz yöne döndürebiliyorsunuz aşağı yukarı sağa sola gibi yani ayarlayabiliyorsunuz istediğiniz gibi ayarlanmama gibi sorunu yok kendisinin.
Sanal 7.1 özelliği var. Driver da her türlü ayarı yapabiliyorsunuz bass, tizz vb. ayarlamaları var.
Dip ses sorunu yok DC üzerinden konuşabiliriz sesli bir şekilde kullakığın mikrofonunu denemek amaçlı.
olur discord : palyac0o eklersen yapabılırız dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı