Mustafa773
Hectopat
Hangisini almalıyım hangisi daha kaliteli?
600 civarıRampage'i boş ver. Gamenote güzel marka. Bütçen ne kadar onu belirtebilir misin? Belki daha güzel kulaklık bulabiliriz.
600 civarı
700 üstü vermek istemiyorum.Hocam o zaman H2016D alabilirsiniz. Bütçeyi bir tık zorlarsanız bunu da alabilirsiniz.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Belkide alabilirim bunu konu açayımHocam o zaman H2016D alabilirsiniz. Bütçeyi bir tık zorlarsanız bunu da alabilirsiniz.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Gamenote aldım Corsair stokta yoktu.Hocam o zaman H2016D alabilirsiniz. Bütçeyi bir tık zorlarsanız bunu da alabilirsiniz.
700 üstü vermek istemiyorum.
Belkide alabilirim bunu konu açayım
Gamenote aldım Corsair stokta yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.