Gamenote H2029u yüksek seste cızırtı

Paperwhale

Hectopat
Merhaba ben Gamenote H2029u USB'li kulaklığı aldım ve yüksek ses açınca arkadan küçük bir cızırtı geldiğini fark ettim. Bu sorun neden oluyor? Kulaklık mı bozuldu demeden duramıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Gamenote H2029u USB'li kulaklığı aldım ve yüksek ses açınca arkadan küçük bir cızırtı geldiğini fark ettim. Bu sorun neden oluyor? Kulaklık mı bozuldu demeden duramıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
kulaklıktan memnunmusun bende alıcamda valorant csgo tarzı fps oyunları oynuyorum tavsiye edermisin?

Kulaklıktan memnun musun bende alacağımda Valorant CS:GO tarzı FPS oyunları oynuyorum tavsiye eder misin?

Kulaklıktan memnun musun bende alacağımda Valorant CS:GO tarzı FPS oyunları oynuyorum tavsiye eder misin?

Ben beğendim fakat çok yüksek seste kullanıyorsanız cızırtı yapıyordu bende ama iyi ses kasılıyor FPS oyunlarında.

Ben beğendim fakat çok yüksek seste kullanıyorsanız cızırtı yapıyordu bende ama iyi ses kasılıyor FPS oyunlarında.
kullanan bi arkadaşa sordum onun düşürdükten sonra başlamış ama en sona çektikten sonra 1 kere cızırtı yapıp bırakıyomuş sendede aynısımı oldu yoksa geldiğinden berimi aynı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı