İnceleme Gamenote Havit Fuxi H-7

Merhaba. Ürün bugün elime ulaştı ve sizlerle ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Bu kısa süreli deneyimlerimin incelemesi fakat isteyen olursa 2-3 hafta sonra daha uzun deneyimlerimi ve ileride yaşadığım sorunlar olursa onları da paylaşmak isterim.

Fiyat: Ürünün aldığım fiyatı 2000 TL, bu fiyat bandında kaliteli kablosuz kulaklık bulmak zor ancak bu kulaklık gereksinimlerimi fazlasıyla karşılıyor.

Paket içeriği: USB Type-C - AUX kablo, USB Type-C - Type-A kablo, Dongle( Dongle Type-C çıkışlı, yanında Type-A dönüştürücü geliyor. Bilgisayar veya konsola bağlanabiliyor.), takıp çıkarılabilir mikrofon ve kulaklığımızın kendisiyle birlikte 1 adet Gamenote logolu sticker. (Kablolar örgülü ve sanırım 1 metre uzunlukta)

Konfor: Ürünün pedleri kumaştan ve rahatlar. Kış mevsimi olduğu için terletir mi bilmiyorum. Pedler kulağı kaplıyor. Ayrıca çoğu kulaklıkta da olduğu gibi kafanıza göre kulaklığın uzunluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Kafa üstünde de ped var ve kafayı acıtmıyor. Uzun süreli kullanımda rahatsız edeceğini sanmıyorum. Yalnız şöyle bir sorunum var kulaklığın iç kısmı benim kulağımın iç kısmına geliyor. Bu yüzden kulağımı acıtıyor ve uzun süre geçmeyen küçük bir iz oluşuyor.

1737215599021.png

Fotoğrafını çekemedim ama bu görselde işaretlediğim yere denk geliyor. Kulak yapımdan dolayı olabilir.

Tasarım: Abartısız, sade ve şık bir tasarımı olduğunu düşünüyorum. RGB'si 7.1 tuşuna çift tıkladığınızda kapatılabiliyor. Mikrofonu çıkartılabildiği için tercihen dışarıda da kullanılabilir.

Ses ve Mikrofon: Ses kalitesinden memnunum. Fazla kulaklık deneyimlemediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama sesi kesinlikle kalitesiz değil. Ortalama, çok güzel de diyemeyeceğim ama fiyatını fazlasıyla karşılıyor. Mikrofonu ise güzel. Hayal kırıklığına uğratmaz, arkadaşlarınızla falan konuşurken sıkıntı yaşamazsınız. Arkadaşlarım sesimin temiz ve arka plan seslerinin de olmadığını söyledi. Herhangi bir program kullanmadım ve ses düzeyimin normal olduğunu söylediler. Sanal 7.1 özelliği var ama ondan yana fazla bir beklentiniz olmasın zaten "sanal" 7.1 var. Valorant oynuyorum ama düşük ranklıyım. Çok iyi ses kasabilmek benim için önemli değil. Profesyonel bir ses kasma da bu kulaklıkta arayabileceğiniz bir şey değil zaten.

Özellikleri: 2.4 GHz bağlantı, Bluetooth bağlantı kablolu bağlantı seçenekleri var. Bu bağlantı seçeneklerini telefonda da kullanabilirsiniz.

Genel Yorumum: F/P bir ürün olarak görüyorum. Şu anlık memnunum. Daha şarjını hiç sonuna kadar kullanmadım ve şarj da etmedim ama yazan bilgiler doğru ise 43 pil süresi var. RGB açıkken veya farklı modlarda bu durum değişebilir. 2 saatte de şarj olduğu yazıyor.
Bakmak için Epey sayfası.
Yazmayı unuttuğum şeyler olabilir. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. FPS tarzı oyunlarda deneyimledinizmi acaba? Wireless'deyken herhangi bir gecikme ya da cızırtı vs. oluyor mu?

Tamamdır anladım teşekkürler

Herhangi bir driver varmı

Kablolu şekilde de mi ses kasılmıyor?
Hocam ses kasmak için kullanabilirsiniz. Ama profesyonel değil tabi ki de. Yani valorantta sürekli rank kasmaya oynuyorum immortal'ım falan diyosanız pek olmaz. Kabloluda ses kalitesi artıyor mu emin değilim ama sesin sağdan soldan gelme miktarını ve derinliğini değiştirmez. Bu arada driver'ı yok. Ama ihtiyacınız olmaz zaten. Linux Mint'de de denedim bu arada sıkıntı yok.

Hocam ses kasmak için kullanabilirsiniz. Ama profesyonel değil tabi ki de. Yani valorantta sürekli rank kasmaya oynuyorum immortal'ım falan diyosanız pek olmaz. Kabloluda ses kalitesi artıyor mu emin değilim ama sesin sağdan soldan gelme miktarını ve derinliğini değiştirmez. Bu arada driver'ı yok. Ama ihtiyacınız olmaz zaten. Linux Mint'de de denedim bu arada sıkıntı yok.
Sağolun.

Hocam ses kasmak için kullanabilirsiniz. Ama profesyonel değil tabii ki de. Yani Valorant'ta sürekli rank kasmaya oynuyorum Immortal'ım falan diyosanız pek olmaz. Kabloluda ses kalitesi artıyor mu emin değilim ama sesin sağdan soldan gelme miktarını ve derinliğini değiştirmez. Bu arada Driver'ı yok. Ama ihtiyacınız olmaz zaten. Linux Mint'de de denedim bu arada sıkıntı yok.

Sipariş verdim inşallah beklediğim gibi olur.

Kulaklık elime ulaştı. Kulaklık harika oyunlarda da rahatça ses kasılabiliyor. Alacaklara tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı