Gamenote KB857l alınır mı?

Kendim bizzat kullanıyorum alalı yaklaşık 1 ay oldu. Klavyenin malzeme kalitesi çok güzel eline alınca kaliteli olduğunu hissediyorsun. Biraz zaman geçtikten sonra ne olacağını bilmiyorum ama şu anlık çok beğendiğim ve severek kullandığım bir klavye. Tavsiye ederim.

Hocam konuyu canlandırmış gibi oldum ama hala önerir misiniz? Şu anda bir sıkıntısı var mı?

Hocam konuyu canlandırmış gibi oldum ama hala önerir misiniz? Şu anda bir sıkıntısı var mı?
Hala kullanıyorum sadece bazı arkadaşların dediği gibi a tuşunda sebebini çözemediğim kronik sorunu oluyor. Ama bu durum biraz tuşa bastırınca tamamen geçiyor. Bunun dışında hiç sıkıntısı yok, önerebilirim.

Kendim bizzat kullanıyorum alalı yaklaşık 1 ay oldu. Klavyenin malzeme kalitesi çok güzel eline alınca kaliteli olduğunu hissediyorsun. Biraz zaman geçtikten sonra ne olacağını bilmiyorum ama şuanlık çok beğendiğim ve severek kullandığım bir klavye. Tavsiye ederim.
Hocam almayı düşünüyorum ama siz de alalı üstünden nerdeyse 1.5 sene geçmiş nasıl bir klavye şuandan bakınca?

Hocam almayı düşünüyorum ama siz de alalı üstünden nerdeyse 1.5 sene geçmiş nasıl bir klavye şuandan bakınca?
Ben o dönemde aynı fiyattaki diğer rakiplerine kıyasla yüksek seviyede görerek almıştım. Ama şuan fiyatini bilemediğim için yorum yapamıyacağım hocam. Karar sizin, ben memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı