Gamenote KB857L vs Gamepower Warlock

Bütçe
400-600
Content Blue Switch'ler Warlock'ta kullanılan çakma Switch'lerden kat kat daha iyidir. Şu an kendim 1 aydır KB857l kullanmaktayım hiçbir sıkıntısını görmedim.

İkisi de aynı halt. O content anahtarları Rampage'de kullanıyor. Sadece Rampage değil adını bile hatırlamadığım bir sürü marka kullanıyor. Ki Warlock Compact'ta kullanılan anahtarlar çakma değil. Outemu'nun kendi anahtarları.

İkisi de aynı halt. O content anahtarları Rampage'de kullanıyor. Sadece Rampage değil adını bile hatırlamadığım bir sürü marka kullanıyor. Ki Warlock Compact'ta kullanılan anahtarlar çakma değil. Outemu'nun kendi anahtarları.
Warlock Compact'ın Outemu kullandığını yeni öğreniyorum gözümden kaçmış ama Content ve KRGD Switchlerin aynı halt olduğunu düşünmüyorum çünkü Ogre, Overlord modellerin hemen hemen hepsinde tutukluluk sorunu oluyor ama Content'lerde bu kadar sorun yaşayanı görmedim biraz ürün savunmak gibi olucak ama arkadaşım ve bendede aynı Gamenote marka Content Switch klavyeler var şuana kadar bi sorun yaşamadık üstelik arkadaşım 2 yıldır kullanmakta.

Bendeki demek ki bu yüzden hala bozulmadı. Çoğu Gamepower klavye kullanan klavyem bozuluyor diye ağıt yakıyordu :D

Warlock Compact'ın Outemu kullandığını yeni öğreniyorum gözümden kaçmış ama Content ve KRGD Switch'lerin aynı halt olduğunu düşünmüyorum çünkü Ogre, Overlord modellerin hemen hemen hepsinde tutukluluk sorunu oluyor ama Content'lerde bu kadar sorun yaşayanı görmedim biraz ürün savunmak gibi olacak ama arkadaşım ve bende de aynı Gamenote marka Content Switch klavyeler var şu ana kadar bir sorun yaşamadık üstelik arkadaşım 2 yıldır kullanmakta.

Geçen sene paso bu işlerle uğraşıyordum. Content'in Outemu'dan üstün bir yanı yok. Bende Warlock Compact kullanıyorum. Mart'ta 2. senesi dolacak. 180TL'ye aldığım en iyi şey olabilir. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok.

Bendeki demek ki bu yüzden hala bozulmadı. Çoğu Gamepower klavye kullanan klavyem bozuluyor diye ağıt yakıyordu :D

Çoğu kullanıcı 1 tuş basmamaya başlayınca hemen oraya buraya yazıyor lanet ediyor. Kardeşim sen zaten bu ürünü kaç TL'ye almışsın da bozulmamasını bekliyorsun? Bende bu klavyeyle sorunlar yaşadım. Ama bir şekilde çözdüm her seferinde. Pahalı olmadığı için de içini açmaya da korkmadım. İnsanlar bazı şeyleri fazla abartıyor. :)

Çoğu kullanıcı 1 tuş basmamaya başlayınca hemen oraya buraya yazıyor lanet ediyor. Kardeşim sen zaten bu ürünü kaç TL'ye almışsın da bozulmamasını bekliyorsun? Bende bu klavyeyle sorunlar yaşadım. Ama bir şekilde çözdüm her seferinde. Pahalı olmadığı için de içini açmaya da korkmadım. İnsanlar bazı şeyleri fazla abartıyor. :)

Ben 170 TL'ye 2 yıl önce aldım ve hala sıkıntısız çalışıyor. Herhalde 4-5 yıl görecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı