PossibleTurco
Kilopat
- Makaleler
- 34
O incelemeyi okudum hocam.H2002D modelini @Motionless IN White kullanmıştı. İncelemesi de var:
İnceleme: Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı
Kulaklığı GameGaraj karne kampanyasından 249 TL'ye satın aldım. Sanırım Türkiye'de ilk inceleyen kişiyim, cumartesi sabahından beri kullanıyorum ve olumlu - olumsuz görüşlerimi belirteceğim. İndirimli ürün linki: https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-2/...www.technopat.net
H2016D'yi de ben inceledimO incelemeyi okudum hocam.H2002D iyi güzel ama diğerleri nasıl acaba?
Normalde Cooler Master CH321 alacaktım ama kargo şirketine baktığımda UPS olduğunu görünce vazgeçtim. Geçmişte çok fazla sıkıntı yaşadığım bir kargo firmasıydı çünkü. Akabinde ben de GameGaraj'dan bir kulaklık almaya karar verdim. Gamenote kulaklıklar özellikle gözüme çarptı. Fiyatları çok uygun duruyor. Bir aksilik olmazsa akşam sipariş vereceğim birisini ama işte hangisini alsam bilemiyorum.
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık | Game Garaj
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık, 53 mm hoparlör sürücü modüler mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.comGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com Bunlardan hangisi daha iyi sizce arkadaşlar? Birini alacağım kesinlikle. Ama hangisi daha iyi onu bilemiyorum.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
@TÇB sizin bir fikriniz var mı hocam?
H2002D alacağım o zaman hocam.H2016D'yi de ben inceledim
En iyisi H2002D olmalı.Havit Gamenote H2016D İncelemesi
Merhabalar, bu konuda yaklaşık 3 haftadır kullanmakta olduğum Havit Gamenote H2016D kulaklığın incelemesini yapacağım. Lafı uzatmadan incelemeye geçeyim. Ürünü 2 Mart tarihinde GameGaraj'dan 143₺'ye sipariş ettim ve 3 Mart tarihinde elime geçti, yani yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum kulaklığı...www.technopat.net
Hocam bu adamlar benim kargomu tam 2 ay getirmediler. Şubelerine ulaşmaya çalıştım açan yok. Hiçbir şekilde iletişime geçemedim. En sonunda bir şekilde kargomu teslim aldım. Benim bölgede leş gibi hizmet veriyorlar. Asla UPS ile bir şey almam o yüzden.Bu arada kargo ile ilgili nasıl sorunlar yaşadınız? Her seferinde sorun çıkacak diye bir şey yok. UPS bana göre kısmen iyi bir kargo şirketi.
Bana hiç iyi gelmiyor görünüşü bu kulaklığın. Ses kalitesi iyidir ama görünüşü hoşuma gitmiyor Tronsmart Sono'nun. Ucuz kulaklıklara benziyor.Ben Tronsmart Sono tercih ederdim.
Daha kaliteli geliyor gözüme. Onun dışında aynılar.Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com