Gamenote kulaklıklar alınır mı?

Makaleler
34
Normalde Cooler Master CH321 alacaktım ama kargo şirketine baktığımda UPS olduğunu görünce vazgeçtim. Geçmişte çok fazla sıkıntı yaşadığım bir kargo firmasıydı çünkü. Akabinde ben de GameGaraj'dan bir kulaklık almaya karar verdim. Gamenote kulaklıklar özellikle gözüme çarptı. Fiyatları çok uygun duruyor. Bir aksilik olmazsa akşam sipariş vereceğim birisini ama işte hangisini alsam bilemiyorum.
Bunlardan hangisi daha iyi sizce arkadaşlar? Birini alacağım kesinlikle. Ama hangisi daha iyi onu bilemiyorum.
@TÇB sizin bir fikriniz var mı hocam?

H2002D modelini @Motionless IN White kullanmıştı. İncelemesi de var:

H2002D modelini @Motionless IN White kullanmıştı. İncelemesi de var:
O incelemeyi okudum hocam. :) H2002D iyi güzel ama diğerleri nasıl acaba?

O incelemeyi okudum hocam. :) H2002D iyi güzel ama diğerleri nasıl acaba?
H2016D'yi de ben inceledim :D
En iyisi H2002D olmalı.

Normalde Cooler Master CH321 alacaktım ama kargo şirketine baktığımda UPS olduğunu görünce vazgeçtim. Geçmişte çok fazla sıkıntı yaşadığım bir kargo firmasıydı çünkü. Akabinde ben de GameGaraj'dan bir kulaklık almaya karar verdim. Gamenote kulaklıklar özellikle gözüme çarptı. Fiyatları çok uygun duruyor. Bir aksilik olmazsa akşam sipariş vereceğim birisini ama işte hangisini alsam bilemiyorum.
Bunlardan hangisi daha iyi sizce arkadaşlar? Birini alacağım kesinlikle. Ama hangisi daha iyi onu bilemiyorum.
@TÇB sizin bir fikriniz var mı hocam?

H2002D aralarından en iyisi. H2016D modeli Sharkoon rush er 3 seviyesinde. H2029u hakkında bir fikrim yok.

H2016D'yi de ben inceledim :D
En iyisi H2002D olmalı.
H2002D alacağım o zaman hocam. :) Işık yok H2002D'de ama neyse. Ses kalitesi daha önemli benim için.
Bu arada kargo ile ilgili nasıl sorunlar yaşadınız? Her seferinde sorun çıkacak diye bir şey yok. UPS bana göre kısmen iyi bir kargo şirketi.
Hocam bu adamlar benim kargomu tam 2 ay getirmediler. Şubelerine ulaşmaya çalıştım açan yok. Hiçbir şekilde iletişime geçemedim. En sonunda bir şekilde kargomu teslim aldım. Benim bölgede leş gibi hizmet veriyorlar. Asla UPS ile bir şey almam o yüzden.
Ben Tronsmart Sono tercih ederdim.
Daha kaliteli geliyor gözüme. Onun dışında aynılar.
Bana hiç iyi gelmiyor görünüşü bu kulaklığın. Ses kalitesi iyidir ama görünüşü hoşuma gitmiyor Tronsmart Sono'nun. Ucuz kulaklıklara benziyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı