Gamenote kulaklıklar alınır mı?

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kulaklığınız.
Teşekkür ederim hocam. H2002D alacağım sanırım. Daha iyi deniliyor. Alıp görmek lazım. Tek eksisi ışık sanırım. Onu da aslında ben kendim halledebilirim. Eski bir laptopun arka kapağına RGB ışık eklemiştim. :D

H2002D almalısın. 53 mm sürücüye ve büyük kulak padlerine sahip.
Bana hiç iyi gelmiyor görünüşü bu kulaklığın. Ses kalitesi iyidir ama görünüşü hoşuma gitmiyor Tronsmart Sono'nun. Ucuz kulaklıklara benziyor.
Tronsmart Sono kullanıyorum. H2002D ile neredeyse aynı görüntüsü. İsterseniz fotoğraf atabilirim.

H2002D almalısın. 53 mm sürücüye ve büyük kulak padlerine sahip.

Tronsmart Sono kullanıyorum. H2002D ile neredeyse aynı görüntüsü. İsterseniz fotoğraf atabilirim.
Yok hocam yav ben H2002D alacağım yine de. Kulağım baya büyük sayılır benim zaten. Cuk diye oturur sanırım. Kulak içi kulaklıklar benim kulağıma ciddi bir zarar vermeye başladı. Kaç gündür kulağım çınlıyor. Doktora gittim o da kullanma dedi bir süre kulak içi kulaklık. H2002D'de karar kıldım o yüzden. Umarım uzun ömürlü olur. Aldığım çoğu kulaklığın jak kısmı gidiyor çünkü sürekli. Temassızlık oluşuyor hep.

Yok hocam yav ben H2002D alacağım yine de. Kulağım baya büyük sayılır benim zaten. Cuk diye oturur sanırım. Kulak içi kulaklıklar benim kulağıma ciddi bir zarar vermeye başladı. Kaç gündür kulağım çınlıyor. Doktora gittim o da kullanma dedi bir süre kulak içi kulaklık. H2002D'de karar kıldım o yüzden. Umarım uzun ömürlü olur. Aldığım çoğu kulaklığın jak kısmı gidiyor çünkü sürekli. Temassızlık oluşuyor hep.
Hayırlı olsun. Gayet iyi bir kulaklık almış olacaksınız.

Hayırlı olsun. Gayet iyi bir kulaklık almış olacaksınız.
Ekran Görüntüsü (114)_LI.jpg

Aldım hocam. :) Yardımcı olan herkese teşekkürler. Güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Ürün elime geçince bir yazı yazarım artık. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı