GameNote MS1001 alınır mı?

• Konuyu başlatan itz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.916
Hocam M300'ü @Kiznaiver önerince kalitel, i oluyor ben önerince mi dandik oluyor.
4 ürün önermişsiniz biri M300 diğerleri Rampage Gamepower, farketmedim aralarında M300 olduğunu :D M300 zaten önerilmiş, tekrar önermek yerine beğen ifadesi atabilirsiniz.

Hocam M300'ü @Kiznaiver önerince kalitel, i oluyor ben önerince mi dandik oluyor.

@Nvıdıaginar pixart 3325 vs PAW3327 uçurum farkı nedir hocam anlatır mısınız?
Uçurum denecek kadar bir fark yok ama PAW3327 daha iyi bir sensör. Eklediğin hangi mouse'da bulunuyor? 360TL'ye satılan mouse linklemişsin, o bütçede ölçüler uyarsa Viper Mini(PMW 3359) bulunuyor.

Ayrıca her şey sensör mü sanıyorsun? Mouse'un kronik sorunu olup olmaması, ağırlık, bağlantı, click latency değeri vs. olarak bunların hepsi bir etken. Sadece sensöre bakmanın bir mantığı yok.

Hangisinde 3327 var önerdiklerinizin? İnternette bulamadım.

Kuzan da.

Uçurum denecek kadar bir fark yok ama PAW3327 daha iyi bir sensör. Eklediğin hangi Mouse'da bulunuyor? 360TL'ye satılan mouse linklemişsin, o bütçede ölçüler uyarsa Viper Mini(pmw 3359) bulunuyor.

Ayrıca her şey sensör mü sanıyorsun? Farenin kronik sorunu olup olmaması, ağırlık, bağlantı, Click latency değeri vs. olarak bunların hepsi bir etken. Sadece sensöre bakmanın bir mantığı yok.

Hocam onları ben de biliyorum ben sadece rampange Gamepower gibi markalara fazla linçlediğinizi düşünüyorum olay bu pixart gibi markaları da kulanıyorlar bunlar her üründe koronik sorun olabilir olmama şansı yok hatta rampange Gamepower gibi ürünlerde daha fazla olur kabul ediyorum ama yine de bu markalara şans verilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı