"Gameofzone" güvenilir mi?

LSL

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba daha önce Razer kulaklık önerisi diye bir konu açmıştım ve sorumu tam olarak çözememiştim bulamamıştım. Şimdi gameofzone isimli bir site buldum ve fiyat internettekinden çok daha uygun sizce bu site güvenli mi ve bu kulaklık alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site güvenilir, tanıdığım kişiler sharkoon er40 aldılar bu site üzerinden, ben de kendilerinin trendyol mağasından viper mini almıştım.

Bu arada bende Razer Kraken Console editon var,(normal kraken 3.5 ile aynı) eğer kafanız çok büyükse kafanıza küçük gelebilir açılma kapasitesi az gibi.

Açık adres bir yer vermişler ve dükkanları da var sanırım. Bana güvenilir gibi geldi.

Site güvenilir, tanıdığım kişiler Sharkoon ER40 aldılar bu site üzerinden, ben de kendilerinin Trendyol mağasından Viper Mini almıştım.

Bu arada bende Razer Kraken Console editon var,(normal Kraken 3.5 ile aynı) eğer kafanız çok büyükse kafanıza küçük gelebilir açılma kapasitesi az gibi.

Peki etiketlediğim kulaklık alınır mı? Genelde oyun ve müzik amaçlı kullanacağım.

Peki etiketlediğim kulaklık alınır mı? Genelde oyun ve müzik amaçlı kullanacağım.

Ses kalitesi ve kulaklığın kendisi güzel, ses yongası iyiyse güzel performans alabilirsiniz. Ben Kraken Console'yi Amazon indirimlerinden 290TL'ye aldım yaklaşık 1 ay önce, 600TL etmez bence, blackshark v2X alın daha iyi.

*340TL'ye aldım 50TL hediye çeki verdi yani 290.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı