İlginç bir şekilde kolun kablosunu topladım kaldırayım dedim sonra bi taktım çalışmaya başladı ama yine gidiyor. Daha dün aldım Teknosa'dan bu kadar kötü bir hizmet sunacaklarını tahmin etmiştim. 6 tane kol aldım 6'sı da 12 ay geçmeden bozuldu.
Az önce arkadaşımın bilgisayarında denedim sorunsuz çalışıyor sorun benim bilgisayarımda ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun hala devam etmekte WİN 10 kurdum sorun hala devam ediyor. 2 usb sorunsuz çalışıyor, oyun kolunu bağlayınca oyun kolu gidip geliyor. Oyun kolunu başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalıştı. USB driverını bulamadım son sürüm chipset yükledim ama değişen bir şey olmadı.
arkadaşlar yardım edecek var mı sorun hala devam ediyor.
Yokmu yardım edecek arkadaşlar Chipset sürümünü güncelledim mouse sorunsuz çalışıyor oyun kolunu takıyorum yok çalışıyor ama hemen gidiyor en ufak oynayınca kablo bozuk dedım başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor.
Sorun devam ediyor denemediğim chipset driveri kalmadı bi ara birini yükledim çalıştı sorunsuz oynadım 5-6 gün sonra tekrar gitti.
Sorun hala devam ediyor.