Gamepad bağlantı sorunu

XienoN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Muhasebeci
Merhabalar bilgisayarımda Windows 8.1 kurulu 2 USB girişi mevcut birinde mouse diğerinde soğutucu var. PES 2016 oynamak için Kontorland(PS-3007, driverini bulamadım.) marka bir Gamepad aldım, tak kullan olduğu için soğutucuyu çıkartıp Gamepadi USB girişine taktım analog ışığı yandı denetim masasından test için USB oyun denetleyicisine girdim ve orada da sorunsuz çalıştı ama 1 dakika sonra otomatik olarak gidiyor, analog ışığı yanıyor ama çalışmıyor. Settings'e giriyorum oyun kolunu elime alınca pat gidiyor ama aynı USB girişinde mouse sorunsuz çalışıyor hiç gidip gelme olmuyor. Oyuna giriyorum kolu elime alıyorum sürekli WİN aygıt takma ve çıkarma sesi geliyor.

Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C2D
Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C26
Sürücülerin güncellemesini bulamadım silip tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosunda kırık olabilir. Başka bir bilgisayarda test et, aynı durumdaysa değişim iste.

Kablosunda kırık olabilir. Başka bir bilgisayarda test et, aynı durumdaysa değişim iste.

İlginç bir şekilde kolun kablosunu topladım kaldırayım dedim sonra bi taktım çalışmaya başladı ama yine gidiyor. Daha dün aldım Teknosa'dan bu kadar kötü bir hizmet sunacaklarını tahmin etmiştim. 6 tane kol aldım 6'sı da 12 ay geçmeden bozuldu.

İlginç bir şekilde kolun kablosunu topladım kaldırayım dedim sonra bi taktım çalışmaya başladı ama yine gidiyor. Daha dün aldım Teknosa'dan bu kadar kötü bir hizmet sunacaklarını tahmin etmiştim. 6 tane kol aldım 6'sı da 12 ay geçmeden bozuldu.

Az önce arkadaşımın bilgisayarında denedim sorunsuz çalışıyor sorun benim bilgisayarımda ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun hala devam etmekte WİN 10 kurdum sorun hala devam ediyor. 2 usb sorunsuz çalışıyor, oyun kolunu bağlayınca oyun kolu gidip geliyor. Oyun kolunu başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalıştı. USB driverını bulamadım son sürüm chipset yükledim ama değişen bir şey olmadı.

arkadaşlar yardım edecek var mı sorun hala devam ediyor.

Yokmu yardım edecek arkadaşlar Chipset sürümünü güncelledim mouse sorunsuz çalışıyor oyun kolunu takıyorum yok çalışıyor ama hemen gidiyor en ufak oynayınca kablo bozuk dedım başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor.

Sorun devam ediyor denemediğim chipset driveri kalmadı bi ara birini yükledim çalıştı sorunsuz oynadım 5-6 gün sonra tekrar gitti.

Sorun hala devam ediyor.

Az önce arkadaşımın bilgisayarında denedim sorunsuz çalışıyor sorun benim bilgisayarımda ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun hala devam etmekte WİN 10 kurdum sorun hala devam ediyor. 2 usb sorunsuz çalışıyor, oyun kolunu bağlayınca oyun kolu gidip geliyor. Oyun kolunu başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalıştı. USB driverını bulamadım son sürüm chipset yükledim ama değişen bir şey olmadı.

arkadaşlar yardım edecek var mı sorun hala devam ediyor.

Yokmu yardım edecek arkadaşlar Chipset sürümünü güncelledim mouse sorunsuz çalışıyor oyun kolunu takıyorum yok çalışıyor ama hemen gidiyor en ufak oynayınca kablo bozuk dedım başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor.

Sorun devam ediyor denemediğim chipset driveri kalmadı bi ara birini yükledim çalıştı sorunsuz oynadım 5-6 gün sonra tekrar gitti.

Sorun hala devam ediyor.
aynı sorun bende de var bi çözüm bulabildin mi?

Maalesef arkadaşlar çözüm bulamadım Casper pişmanlıktır almayın aldırtmayın!

Maalesef arkadaşlar çözüm bulamadım Casper pişmanlıktır almayın aldırtmayın!
Benim gamepad çalışıyordu bir gün kendi kendine gitti. Açtığım konuya bakar mısınız belki bildiğiniz bir şey vardır.

Casper sitesine girin destek kısmına gelin en aşağı inin ve 4. sırada Cihaz Seri No sorar buraya bilgisayarınızın Seri No'sunu girdikten sonra burdan Driver'leri indirip kurup bir deneyin çözülürse belirtin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı