XienoN
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Muhasebeci
Merhabalar bilgisayarımda Windows 8.1 kurulu 2 USB girişi mevcut birinde mouse diğerinde soğutucu var. PES 2016 oynamak için Kontorland(PS-3007, driverini bulamadım.) marka bir Gamepad aldım, tak kullan olduğu için soğutucuyu çıkartıp Gamepadi USB girişine taktım analog ışığı yandı denetim masasından test için USB oyun denetleyicisine girdim ve orada da sorunsuz çalıştı ama 1 dakika sonra otomatik olarak gidiyor, analog ışığı yanıyor ama çalışmıyor. Settings'e giriyorum oyun kolunu elime alınca pat gidiyor ama aynı USB girişinde mouse sorunsuz çalışıyor hiç gidip gelme olmuyor. Oyuna giriyorum kolu elime alıyorum sürekli WİN aygıt takma ve çıkarma sesi geliyor.
Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C2D
Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C26
Sürücülerin güncellemesini bulamadım silip tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor.
Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C2D
Intel(R) 6 Serisi/C200 Serisi Yonga Kümesi Ailesi USB Geliştirilmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1C26
Sürücülerin güncellemesini bulamadım silip tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: