Merhaba. Xbox 9. Nesil gamepad'e sahibim. 4 ay sonra garantim bitiyor. Son kez garantiye gönderme şansım var mı bakım için? Bir sorunu var mı diye? Titreşimlerinden ses geliyor ayrıca ona da baktırmak istiyorum.
Titreşimlerinden gelen ses nasıl acaba? Ben Elite Series 2 kullanıyorum, bende de ses geliyor akülü araç giderkenki ses gibi hafiften.Merhaba. Xbox 9. Nesil gamepad'e sahibim. 4 ay sonra garantim bitiyor. Son kez garantiye gönderme şansım var mı bakım için? Bir sorunu var mı diye? Titreşimlerinden ses geliyor ayrıca ona da baktırmak istiyorum.
Merhaba. Xbox 9. nesil Gamepad'e sahibim. 4 ay sonra garantim bitiyor. Son kez garantiye gönderme şansım var mı bakım için? Bir sorunu var mı diye? Titreşimlerinden ses geliyor ayrıca ona da baktırmak istiyorum.
Aynısı.Titreşimlerinden gelen ses nasıl acaba? Ben Elite Series 2 kullanıyorum, bende de ses geliyor akülü araç giderkenki ses gibi hafiften.
Hocamın yazdığı gibi.Titreşimlerinden nasıl bir ses geliyor?
Aynısı.
Hocamın yazdığı gibi.
Aynısı.
Hocamın yazdığı gibi.
@328914 @Ünal00
Arkadaşlar garantiye göndermek istiyorum ama şöyle bir sorun var ben önceden garanti için destek açtım yanlışlıkla ve direkt iptal etmiştim. O hâlâ gözüküyor. Bundan dolayı yeni destek açınca aksesuar olarak açılıyor gamepad değil. Nasıl hallederim acaba? Canlı destek yardımcı olamadı.
Eki Görüntüle 2492895
Hiç bilemiyorum ya.@328914 @Ünal00
Arkadaşlar garantiye göndermek istiyorum ama şöyle bir sorun var ben önceden garanti için destek açtım yanlışlıkla ve direkt iptal etmiştim. O hâlâ gözüküyor. Bundan dolayı yeni destek açınca aksesuar olarak açılıyor gamepad değil. Nasıl hallederim acaba? Canlı destek yardımcı olamadı.
Eki Görüntüle 2492895
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.