Gamepad için uygulama önerisi

Teşekkür ederim ilginiz için ama yakınımdaki kişilerin söylediğine göre dediğiniz şey xbox kollarında oluyormuş tekrardan deneyeceğim sağ olun.
Steam'in ayarlarında kontrolcü ayarları var oradan "Playstation Kontrolcü Yapılandırması"nı seçin.
Yakınındakiler yanlış söylemiş, PS hatta Switch kontrolcüsü bile oluyor.

Steam'in ayarlarında kontrolcü ayarları var oradan "Playstation Kontrolcü Yapılandırması"nı seçin.
Yakınındakiler yanlış söylemiş, PS hatta Switch kontrolcüsü bile oluyor.
Sağ olun yaptım daha demin.

Oyunu Steam'den çalıştırıyorsanız programa ihtiyacınız yok. Eğer oyun Steam dışı ise, Steam dışı oyun ekle'ye basın bu şekilde kontrolcüyü görür. Ancak yine de oyunların açılmaması vs. böyle bir sorun ilk defa görüyorum.
Abi sana nasıl teşekkür etsem az. 3 gündür uygulamayla uğraşıyordum ve bunu hiç fark etmemiştim senin sayende anladım uygulamanın lazım olmadığını gerçekten çok teşekkür ederim. Steam dışı oyun eklemeyi nasıl yapacağımı anlatabilir misin?

Sağ olun yaptım daha demin.

Abi sana nasıl teşekkür etsem az. 3 gündür uygulamayla uğraşıyordum ve bunu hiç fark etmemiştim senin sayende anladım uygulamanın lazım olmadığını gerçekten çok teşekkür ederim. Steam dışı oyun eklemeyi nasıl yapacağımı anlatabilir misin?
Estağfurullah, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Kütüphane > Oyun Ekle (sol alt) > Steam dışı oyun ekle > Gözat

Burada oyunun olduğu konumdaki Exe veya Kısayolunu seçiyorsunuz o kadar. Oyununuzu kütüphane üzerinden açıyorsunuz. Tabi arkadaşın dediği gibi kontrolcü Steam tarafından tanınabilir olmalıdır, ki bunu yapmışsınız zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı