Çözüldü Gamepad ile FPS oyun oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Yekta Özdemir

Megapat
Daha fazla  
Logitech F310 ile Borderlands 3 oynamaya başladım ancak nişan almak çok zor ve bunu alışılacak gibi durmuyor.
Gamepad ile FPS oyunu oynayan varsa aim asist gibi şeyler kullanan var mı ya da böyle bir şey var mı? Sizler nasıl oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun ayarlarında kontroller kısmında aim assist olması lazım. Her oyunda yok ama bazı oyunlarda var. Alışma süreci de size bağlı, hiç gamepad kullanmayan birisi FPS ile başlamamalı. Katana Zero falan oynayın hiç gamepad kullanmadıysanız.
Oyun ayarlarında kontroller kısmında aim assist olması lazım. Her oyunda yok ama bazı oyunlarda var. Alışma süreci de size bağlı, hiç gamepad kullanmayan birisi FPS ile başlamamalı. Katana Zero falan oynayın hiç gamepad kullanmadıysanız.

Reis F310 almayı planlıyorum. Replika Xbox 360 Controller aldım ama hiç hoşuma gitmedi iade ettim. Sizce F310 ile FPS oyunları oynanır mı? Xbox Controller ile Far Cry 3 denedim hiç alışamadım replika diye galiba. Deadzone sonuçları; %20,%21. F310 kullandiysaniz deadzone sonuçları nelerdir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı