Gamepad ile oynanabilen Steam/Epic Games oyunları

732017

Decipat
Selam. Geçen 350 TL'ye Gamepad aldım. Ölü bölgesi var. Yani FPS oyunu zaten Gamepad'de zor oynanıyor, ölü bölgesi olunca da daha da zorlaşıyor bu yüzden silah oyunu oynamıyorum.

Gamepad ile saran, yatakta uzun uzun oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz? Çok zorlamasın zaten kol çok iyi değil.
Sistemim;
i5-4590 3.30GHZ
16 GB RAM
RX 550 4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Geçen 350 TL'ye gamepad aldım. Ölü bölgesi var. Yani FPS oyunu zaten Gamepad'de zor oynanıyor, ölü bölgesi olunca da daha da zorlaşıyor bu yüzden silah oyunu oynamıyorum.

Gamepad ile saran, yatakta uzun uzun oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz? Çok zorlamasın zaten kol çok iyi değil.
Sistemim;
i5-4590 3.30GHz
16 GB RAM.
RX 550 4 GB.

Dark Souls serisi. Zorluğa alışacaksınız...

İnşallah 350 TL'lik gamepadi Steam/epic görür çakma kollar görülmeyebilir.
Neden? Sanallaştırma kullanabilir.

Neden? Sanallaştırma kullanabilir.
Hocam bunu indirdim de nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ya.

Oynuyorum.
İnşallah 350 TL'lik gamepadi Steam/epic görür çakma kollar görülmeyebilir.
Görüyor. XBOX 360 Controller yazıyor.

Selam. Geçen 350 TL'ye gamepad aldım. Ölü bölgesi var. Yani FPS oyunu zaten Gamepad'de zor oynanıyor, ölü bölgesi olunca da daha da zorlaşıyor bu yüzden silah oyunu oynamıyorum.

Sistemim;
i5-4590 3.30GHz
16 GB RAM.
RX 550 4 GB.

"Anomaly Agent" hem ölü bölgesiz oynayabilirsin FPS değil 2D platform shooter oyunu Steam'de de ucuz bütçen yetiyorsa alabilirsin kolun ölü bölgesi olmasına rağmen oynana biliyor tür sevdiğin bir türse hiç sıkmaz seni.

Başta şaka yapmıştım ama aklıma geldi. Pixel 2D oyunları seviyorsanız Vampire Survivors'a göz atmanızıda öneriririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı