Gamepad ile oynanacak oyun önerileri

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Sistemim i3 12100F RX6600 16 GB RAM. Bu sistemde oynanabilecek Game Pass'te olabilir çok pahalı olmayan oyun önerileriniz var mıdır?
Daha çok silahlı FPS aksiyon oyunlarını severim ama diğer türlerede bir şans vermek isterim.

Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim.

Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz.

FPS oyunlarını gamepad ile oynamak akıl kârı değil, Katana Zero gibi 2D oyunlar daha çok sarar.

Call of Duty MW2019 oynamıştım gamepad ile ben beğenmiştim Katana Zero'yu oynayıp bitirdim önerin için teşekkür ederim.

Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim.

Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz.

Arada FIFA oynuyorum mortal kombatida oynadım Halo'ya bakabilirim önerin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı