Gamepad ile oynanacak oyun tavsiyesi

Arkadaşlar önerdiğiniz oyunları samimi şekilde önermişsiniz güzel oyunlar ki bi zahmet o kadar sistem isteyen AAA oyunlar ama, konu sahibi, arkadaşımız çokta sistem istemeyen oyunlar istiyor. Mesela Dying Light geldi şimdi aklıma veya eski Far Cry oyunları (3,4 ve primal)

Yarış oyunu olarak Race Driver Grid (2008) Önerebilirim. Simulasyan tarzıdır. İlk başlarda zorlansanızda, alıştıkça keyifli oluyor. Sonraki çıkanlar daha çok Arcade tarzına döndü. Arcade tarzı seviyorsanız, onlara da bakabilirsiniz.

Days Gone. Bugüne kadar gamepad ile oynarken benim en çok zevk aldığım oyun klavye ile oynadığımda aynı tadı vermedi.
Hikayesini oğuz sasi oynarken izlemiştim, ya keşke izlemeseydim.

Gran Turismo 2, benim oynadıklarım arasında en eğlenceli olan buydu seriden.
Sisteminiz ne kadar zayıf bilmiyorum ancak Wii ile N64 arasında çıkmış TLoZ oyunlarına da bakabilirsiniz.
Xbox uyumlu kolunuz varsa TH:Hisoutensoku da çalışıyordu sanırım.
Zelda oyunlarının hepsini çok çok küçük yaşlarda oynamıştım. Bunun nedeni BFChickenGamers diye bir YouTuber ile karşılaşmamdı. Belki tanıyorsunuzdur. 2014-2015 yıllarında izlemiştim ve direkt oyunu indirip bende oynamıştım :D.

Onun dışında Gran Turismo 2'ye bakacağım teşekkürler.

Arkadaşlar önerdiğiniz oyunları samimi şekilde önermişsiniz güzel oyunlar ki bi zahmet o kadar sistem isteyen AAA oyunlar ama, konu sahibi, arkadaşımız çokta sistem istemeyen oyunlar istiyor. Mesela Dying Light geldi şimdi aklıma veya eski Far Cry oyunları (3,4 ve primal)
Tüm mesajları okudum içlerinden sadece Spiderman ve Days Gone gibi Sony oyunlarını bilgisayarım kaldırmıyordu. Onun dışında diğerleri hepsi kaldırıyor hocam. Örneğin PES 21, FIFA 19 ve GTA 5'de sabit 60 FPS veriyor.

Dying Light gibi oyunları arkadaşım olursa oynarım demiştim, o yüzden onu saklıyorum ama Far Cry'a bakacağım hocam teşekkürler 😊.

Son düzenleme:
Hikayesini oğuz sasi oynarken izlemiştim, ya keşke izlemeseydim.

Zelda oyunlarının hepsini çok çok küçük yaşlarda oynamıştım. Bunun nedeni bfchickengamers diye bir YouTuber ile karşılaşmamdı. Belki tanıyorsunuzdur. 2014-2015 yıllarında izlemiştim ve direkt oyunu indirip bende oynamıştım :D.

Onun dışında Gran Turismo 2'ye bakacağım teşekkürler.

Tüm mesajları okudum içlerinden sadece Spider-Man ve Days Gone gibi Sony oyunlarını bilgisayarım kaldırmıyordu. Onun dışında diğerleri hepsi kaldırıyor hocam. Örneğin PES 21, FIFA 19 ve GTA 5'te sabit 60 FPS veriyor.

Dying Light gibi oyunları arkadaşım olursa oynarım demiştim, o yüzden onu saklıyorum ama Far Cry'a bakacağım hocam teşekkürler 😊.

Dying Light'i beraber oynayabiliriz hocam isterseniz.

Tüm mesajları okudum içlerinden sadece Spiderman ve Days Gone gibi Sony oyunlarını bilgisayarım kaldırmıyordu. Onun dışında diğerleri hepsi kaldırıyor hocam. Örneğin PES 21, FIFA 19 ve GTA 5'de sabit 60 FPS veriyor.

Rica derim hocam. Sekiro ve diğer AAA oyunların bazılarını kaldırmayacağını zannettim hocam sisteminiz. Kusura bakmayın. O zaman size Dying Light 2'de önerebilirim arkadaş bulursanız. Onun fizikleri daha akıcı ve kütük gibi değil. Dying Light 95 saat ve Dying Light 2 75 saat oynayan birisi olarak söylüyorum. İyi bakınmalar ve iyi oyunlar dilerim

Rica derim hocam. Sekiro ve diğer AAA oyunların bazılarını kaldırmayacağını zannettim hocam sisteminiz. Kusura bakmayın. O zaman size Dying Light 2'de önerebilirim arkadaş bulursanız. Onun fizikleri daha akıcı ve kütük gibi değil. Dying Light 95 saat ve Dying Light 2 75 saat oynayan birisi olarak söylüyorum. İyi bakınmalar ve iyi oyunlar dilerim
1'i kaldırıyor ama 2'yi kaldırmıyor hocam internetten testlerine baktığımda. 1'i almayı düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı