Hocam aklıma the Legend of Zelda bright Memory ismi geliyordu ama emin değildim ismin tamı bu herhalde.
Bright Memory farklı bir oyun.
Fyqd Studio diye bir stüdyo yapıyordu ama stüdyo tek kişilik
Hocam aklıma the Legend of Zelda bright Memory ismi geliyordu ama emin değildim ismin tamı bu herhalde.
Need for Speed serisi ve Mortal Kombat serisi öneririm.
Hocam Mortal Kombat için link atma imkanınız var mı?
Yıllar oldu hocam Super Mario Odyysey'in mükemmel optimizesi var hatta. Ama Botw oynamak isteyen Yuzu yerine Cemu tercih etmeli daha stabil.Switch Emulatorü çıktı mı?
Kanka korsana destek yokçular uçacak sil bunu.
Yıllar oldu hocam super mario Odyysey'in mükemmel optimizesi var hatta. Ama botw oynamak isteyen yuzu yerine cemu tercih etmeli daha stabil.
Düzenledim yorumu bak.Resmi satış yok mu kardo?
Baktım da oyunun devamı için 67 TL'lik paket istemeleri cidden bir şeyliğe giriyor. Crack deneyeceğim, seversem satın alırım.Çok iyi be sonunda lets GO pikachu&eevee oynayabilirim.
Düzenledim yorumu bak.
Bence de öyle yap. Ben en fazla MK9 oynayabilirim 10 kaldırmadı.Baktım da oyunun devamı için 67 TL'lik paket istemeleri cidden bir şeyliğe giriyor. Crack deneyeceğim, seversem satın alırım.
Oyun neden karakter için ek satın alım istemiş, çok saçma geldi.Bence de öyle yap. Ben en fazla MK9 oynayabilirim 10 kaldırmadı.
Oyun neden karakter için ek satın alım istemiş, çok saçma geldi.