mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Mayıs 2024 #1 Gamepad ile Lego oyunlarını oynarken klavyede otomatik olarak bağlanıyor oyuna ve ikinci oyuncu olarak giriyor kablosunu çıkarmadan nasıl devre dışı bırakabilirim klavyeyi?
Gamepad ile Lego oyunlarını oynarken klavyede otomatik olarak bağlanıyor oyuna ve ikinci oyuncu olarak giriyor kablosunu çıkarmadan nasıl devre dışı bırakabilirim klavyeyi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.986 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Mayıs 2024 #2 Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsin. Artı 0 Eksi
walterwhite.31 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS FX507ZC4 | Logitech G305 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 Kennisgeving voor omleiding Yardımcı olabilir belki. Artı 0 Eksi
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.465 Çözümler 28 8 Mayıs 2024 #4 GFYT dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra klavyeyi tekrar kullanmak için kablosunu çıkarıp tekrar takman lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra klavyeyi tekrar kullanmak için kablosunu çıkarıp tekrar takman lazım diye biliyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.986 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Mayıs 2024 #5 radaschumi dedi: Bunu yaptıktan sonra klavyeyi tekrar kullanmak için kablosunu çıkarıp tekrar takman lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Donanım değişiklerini algıla seçeneği yeterli. Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Bunu yaptıktan sonra klavyeyi tekrar kullanmak için kablosunu çıkarıp tekrar takman lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Donanım değişiklerini algıla seçeneği yeterli.
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 8 Mayıs 2024 #6 Aygıt yöneticisinden hocam. Artı 0 Eksi
samedededede Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #7 Klavyenin usb'sini çıkartıyorum genelde. Artı 0 Eksi
KS KS mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Mayıs 2024 #8 walterwhite.31 dedi: Kennisgeving voor omleiding Yardımcı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanmıyorum masaüstü klavyeyi tam olarak mı devre dışı bırakıyor bu seçenek. samedededede dedi: Klavyenin USB'sini çıkartıyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Klavye USB'si her seferinde tak çıkar yapacak kadar müsait yerde değil hocam. GFYT dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynısını düşünmüştüm ama maalesef devre dışı bırakma yeri kullanılmıyor fotoğraftaki gibi. Dosya Ekleri Ekran_Goruntusu_18.png 47,3 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleme: 8 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
walterwhite.31 dedi: Kennisgeving voor omleiding Yardımcı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanmıyorum masaüstü klavyeyi tam olarak mı devre dışı bırakıyor bu seçenek. samedededede dedi: Klavyenin USB'sini çıkartıyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Klavye USB'si her seferinde tak çıkar yapacak kadar müsait yerde değil hocam. GFYT dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynısını düşünmüştüm ama maalesef devre dışı bırakma yeri kullanılmıyor fotoğraftaki gibi.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.986 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Mayıs 2024 #9 mehmetxs4 dedi: Hocam laptop kullanmıyorum masaüstü klavyeyi tam olarak mı devre dışı bırakıyor bu seçenek. Klavye USB'si her seferinde tak çıkar yapacak kadar müsait yerde değil hocam. Hocam bende aynısını düşünmüştüm ama maalesef devre dışı bırakma yeri kullanılmıyor fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yapmaktan başka bir çaresi yok gibi duruyor. Artı 0 Eksi
mehmetxs4 dedi: Hocam laptop kullanmıyorum masaüstü klavyeyi tam olarak mı devre dışı bırakıyor bu seçenek. Klavye USB'si her seferinde tak çıkar yapacak kadar müsait yerde değil hocam. Hocam bende aynısını düşünmüştüm ama maalesef devre dışı bırakma yeri kullanılmıyor fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yapmaktan başka bir çaresi yok gibi duruyor.