Gamepad Microsoft garantiye gönderildiğinde ne olur?

cagan035

Picopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Xbox gamepad aldım ve tetik tuşunda bir sorunla karşılaştım ve Microsoft'a garantiye göndermeye karar verdim. Microsoft'un sitesinde-ürününüz alınıp incelendikten sonra, benzer bir yenilenmiş orijinal Microsoft ürünüyle değiştireceğiz.-yazıyor. Bu kullanılmış bir cihaz gönderecekleri anlamına mı geliyor? Gönderdikleri cihazda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu durumu yaşayan varsa ne olduğunu anlatabilir mi?

Yakın zamanda Xbox gamepad aldım ve tetik tuşunda bir sorunla karşılaştım ve Microsoft'a garantiye göndermeye karar verdim. Microsoft'un sitesinde-ürününüz alınıp incelendikten sonra, benzer bir yenilenmiş orijinal Microsoft ürünüyle değiştireceğiz.-yazıyor. Bu kullanılmış bir cihaz gönderecekleri anlamına mı geliyor? Gönderdikleri cihazda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu durumu yaşayan varsa ne olduğunu anlatabilir mi?

Apple tarafında bilirsiniz belki swap cihaz gönderiyorlar onunla aynı mantık sıfır ürün yenilenmiş bir şekilde gönderiyorlar özetle sıfır ya da sıfıra yakın cihaz gönderecekler. 2.el cihaz göndermeyeceklerdir. Ama tahminen kapalı kutu sıfır cihaz gönderirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı