Xbox gamepad kullanan dostlarıma ufak bir şey soracağım, bugün xbox 9. nesil gamepad aldım ve ETS'de X ekseninde yani sağa sola doğru çekmelerde ufak bir aktiflik gördüm (y de de olabiliyor). Ayarlarda ölü bölgeyi %0 yaptığımda sağa veya sola en son nerde bıraktıysam o kısma çekiyor (eğer joysticki yavaş bırakırsam oluyor bu ve çok hafif o kısma çekiyor) ve ayarlardan ölü bölgeyi %1 veya 2 yaptığımda sorunum çözülüyor.
Bu acaba XBOX gamepadlerinin joysticklerinin hassas olmasından kaynaklı bir şey mi ? F710'umda hiç böyle bir sorun olmuyor çünkü joystickleri çok sert.
Hatta bu siteden denediğimde raw input'un 0.0 olması gerekirken 0.2 veya 0.3 değerlerini alıyor joysticki bıraktığımda
5 gün oldu alalı Xbox 9.nesil 5. testimde en başarılı yüzdeye ulaştım. Arkadaşlar daire içinde yavaşca 360 derece döndürmeniz gerekli testi doğru yapabilmek için.
5 gün oldu alalı Xbox 9.nesil 5. testimde en başarılı yüzdeye ulaştım. Arkadaşlar daire içinde yavaşca 360 derece döndürmeniz gerekli testi doğru yapabilmek için.Eki Görüntüle 2140443