Gamepad önerisi

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Her oyunu oynayabileceğim titreşimi de olan bir Gamepad'e ihtiyacım var. Belli bir bütçe veremeyeceğim. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için.

Bu bana çok pahalı gelir. Monster ürünleri kaliteli diye düşünüyorum ben de ama kalitelerine rağmen bu fiyatı hakettiklerini düşünmüyorum.

Bu bana çok pahalı gelir. Monster ürünleri kaliteli diye düşünüyorum ben de ama kalitelerine rağmen bu fiyatı hakettiklerini düşünmüyorum.
Hocam ben de ucuz olsun diye dandik kollar aldım ve şu ana kadar rahat 4-5 kol bozuldu. Bir kere güzel bir şey alırsanız sizi çok daha fazla götürecektir.

Dediğinde haklısın. Şöyle de bir anım var. 25 liraya aşırı dandik görünümlü bir oyun kolu görmüştüm bir internet kafede. Şekli bilindik Gamepad'lerden farklıydı. Üstünde titreşimli diye yazanların hiçbirinde titreşim çıkmadı şimdiye kadar. Kafe sahibine dedim var mı yok mu diye. Var dedi istersen içini açar motorları gösteririm dedi. Ben de aldım direk. Eve gittiğimde de sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Özellikle de Assassin's Creed için almıştım. Oyunda aldığım darbeye veya düşme şiddetine göre de farklı derecelerde titreşiyordu. Çok uzun süre de sağlam ve stabil bir şekilde çalıştı. En sonunda arkadaş çevresinde kayboldu. O yüzden bazen ucuz ürünlere ben güvenebiliyorum. Burada sormamın asıl sebebi de o. Kullananlar varsa o ucuz ürünleri belki önerebilir diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı