O zaman 2. El DS4 bakın orijinal bulabilirseniz uyguna.Orijinal bulmak çok zor olacaktır, biraz bakındım da çoğu sahte gözüküyor.
Merhaba, şu anlık çok bir bütçem yok lakin Elden Ring ve Dead Cells gibi oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum. Şöyle bir şey buldum, alınır mı?
11.62AU $ 78% OFF|Veri kurbaÄa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreÅim Joystick için IOS/Android| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
O zaman 2. El DS4 bakın orijinal bulabilirseniz uyguna.
En güvenilir olan bu gibi. Diğerlerinin etiketi sökülmüş o yüzden güvenilir gelmedi yoksa 500 TL'ye de var.
500 TL olan bu.
Görmemişim kusura bakmayın. Hızlı hızlı okuyup geçtim törendeydim de.Hocam sol analogda temassızlık var diyor bu ilanda.
Hocam bunu kullandınız mı? Fiyatı çok iyi duruyor.173,78TL 83%OFF | Xbox One S için 2023New kablosuz Gamepad denetleyici/X oyun kolu RGB çift titreşim 6 Gyro eksen Joystick Gamepad için PS3 XSX XSS
İdarelik istiyorum derseniz ve kupon varsa düşünebilirsiniz.2023New Wireless Gamepad Controller For Xbox One S/X Game Handle RGB Dual Vibration 6 Gyro Axis Joystick Gamepad For PS3 XSX XSS - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kullanma şansım olmadı. İdareten alınabilir gözüküyor. Elbette vergi falan da uygunsa mantıklı.Hocam bunu kullandınız mı? Fiyatı çok iyi duruyor.
Durumun varsa f310 al replika istiyorsan bende bu ürün var güzel ürün öneririm ROBEVE Playstation 4 Uyumlu Oyun Kolu V2 GamePad Oyun Kolu Yeni Nesil Kol Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 İçin Oyun Kolu (Siyah) Amazon.com.trMerhaba, şu anlık çok bir bütçem yok lakin Elden Ring ve Dead Cells gibi oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum. Şöyle bir şey buldum, alınır mı?
11.62AU $ 78% OFF|Veri kurbaÄa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreÅim Joystick için IOS/Android| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
https://www.hepsiburada.com/microso...-kablolu-oyun-kolu-controller-pm-HB00000O8QG9 Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı?Kullanma şansım olmadı. İdareten alınabilir gözüküyor. Elbette vergi falan da uygunsa mantıklı.
Hocam net bir bütçe oluşturabildim, 650 TL civarlarında arıyorum. Replika ürünler birkaç ay gidip bozulacak neticedir, 650 TL ye şu an F310 bulunuyor. Alternatifi var mıdır?Alınabilir, uyum sorunu olmaz.