Gamepad önerisi

Merhaba, şu anlık çok bir bütçem yok lakin Elden Ring ve Dead Cells gibi oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum. Şöyle bir şey buldum, alınır mı?

Sepete eklediğimde 500 TL oluyor seçtiğiniz ürünün fiyatı. Bütçenizin çok üstünde olacak ama şu model gümrük dahil 900 TL'ye geliyor.

EKLEME: Aşağıda önerdiğim model sadece PC ile adaptör üzerinden çalışıyormuş. Android cihazlar ve telefonlar için kabloyla bağlayanlar olmuş ama cihaz Bluetooth desteklemiyormuş yorumlarda fark ettim.

Ya da yukarıda arkadaşların belirttiği gibi 2.el 8.nesil Xbox Wireless gamepadlerden bulmaya çalışabilirsiniz. Ama onların da en ucuzu kontrol ettiğim kadarıyla 800-900 TL. Yani ikinci el gamepade güvenirseniz 8.Nesil kablosuz Xbox kontrolcü daha iyi olur tabi.

Bu arada 500-600'e Xbox kablosuz kontrolcü diye satılan modeller çakma modeller genelde bilginiz olsun.

O zaman 2. El DS4 bakın orijinal bulabilirseniz uyguna.
En güvenilir olan bu gibi. Diğerlerinin etiketi sökülmüş o yüzden güvenilir gelmedi yoksa 500 TL'ye de var.

500 TL olan bu.

Hocam sol analogda temassızlık var diyor bu ilanda.

Son düzenleme:
173,78TL 83%OFF | Xbox One S için 2023New kablosuz Gamepad denetleyici/X oyun kolu RGB çift titreşim 6 Gyro eksen Joystick Gamepad için PS3 XSX XSS
İdarelik istiyorum derseniz ve kupon varsa düşünebilirsiniz.
Hocam bunu kullandınız mı? Fiyatı çok iyi duruyor.

Merhaba, şu anlık çok bir bütçem yok lakin Elden Ring ve Dead Cells gibi oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum. Şöyle bir şey buldum, alınır mı?

Durumun varsa f310 al replika istiyorsan bende bu ürün var güzel ürün öneririm ROBEVE Playstation 4 Uyumlu Oyun Kolu V2 GamePad Oyun Kolu Yeni Nesil Kol Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 İçin Oyun Kolu (Siyah) Amazon.com.tr

Alınabilir, uyum sorunu olmaz.

Alınabilir, uyum sorunu olmaz.
Hocam net bir bütçe oluşturabildim, 650 TL civarlarında arıyorum. Replika ürünler birkaç ay gidip bozulacak neticedir, 650 TL ye şu an F310 bulunuyor. Alternatifi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
F310 iyi tercih gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı