PC için dongle çıkmıyor falan diyorlar hocam. Ben bu gamepadle 3 saatten fazla oynayabilecek miyim?

1000 TL olandan çıkmıyor. Banggod linki atılmış aşağılarda

PC için dongle çıkmıyor falan diyorlar hocam. Ben bu gamepadle 3 saatten fazla oynayabilecek miyim?
Amazon germany direkt kendisinin sattığının da linki atılmış. En iyisi yeni bir konu açın. Aklınızdaki bütün soruları sorun ultimate c ile ilgili

İçlerindeki en iyisi Vader 3 pro ama Vader 3 pro en ucuz 2600'e bulunuyor. Senin bütçene Machenike G5 pro en mantıklı seçim olur.

İlla trigger stop birşey bakıyorsan da düz Vader 3 2300'e bakılabilir.

Son düzenleme:

Hocam ben hikaye oyunları ve yariş oyunları için almayı düşünüyorum 2. el 3 4 ay kullandığını söylüyor sizce alınır mı? Bütçem kısıtlı.

Hocam ben hikaye oyunları ve yariş oyunları için almayı düşünüyorum 2. el 3 4 ay kullandığını söylüyor sizce alınır mı? Bütçem kısıtlı.

Hangi gamepad hocam. Bir de bütçeniz nedir?

1000TL bütçem var 2.el düşünüyorum. Ya Monster Pusat Clutch'ya da HyperX Clutch düşünüyorum.

Ben Monster Clutch aldım. Bir sıkıntısı yok. Gayet güzel ama hall effect olsaydı tetik tuşlarında ekstra güzel olabilirdi. Ama herhangi sorun, arıza teşkil etmiyor.

Ben Monster Clutch aldım. Bir sıkıntısı yok. Gayet güzel ama hall effect olsaydı tetik tuşlarında ekstra güzel olabilirdi. Ama herhangi sorun, arıza teşkil etmiyor.
bende hyperx clutch aldım sıfır. 0 deadzone hiçbir sorunu yok mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…