PC için dongle çıkmıyor falan diyorlar hocam. Ben bu gamepadle 3 saatten fazla oynayabilecek miyim?

1000 TL olandan çıkmıyor. Banggod linki atılmış aşağılarda

PC için dongle çıkmıyor falan diyorlar hocam. Ben bu gamepadle 3 saatten fazla oynayabilecek miyim?
Amazon germany direkt kendisinin sattığının da linki atılmış. En iyisi yeni bir konu açın. Aklınızdaki bütün soruları sorun ultimate c ile ilgili

Sizce hangi Gamepad'i almalıyım? Fantech EOS Pro mu, vader 3 Pro mu, Monster clucth mı yoksa başka bir gamepad mi? (Çin'den de olur.)
Bütçem 1700TL. Bilgisayara bağlamak için ekstra program ya da büyük bir zorluk istemiyorum. Fortnite da oynarım, ori de oynarım ama 3 boyutlu oyunları hiç gamepadden oynamadım alışmak için tavsiye de bekliyorum.
İçlerindeki en iyisi Vader 3 pro ama Vader 3 pro en ucuz 2600'e bulunuyor. Senin bütçene Machenike G5 pro en mantıklı seçim olur.

İlla trigger stop birşey bakıyorsan da düz Vader 3 2300'e bakılabilir.

Son düzenleme:
Hocam oynadıkça alışırsınız. Benim Monster DualShock ve Xbox kolları hariç bir geçmişim yok bilgim yok onlara bir şey diyemem. DualShock almayın. Monster Pusat kolu var ve yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum fırlatıyorum her şeyi yapıyorum adamlar bu işi yapmış. Bir de Xbox 8. nesil kullandım. O çok daha iyi hissiyatı ama çok uzun süre kullanamadım sattım dayanıklılığını bilmiyorum. Ben de yeni bir gamepad alacağım. Ya Monster düşünüyorum ya da ikinci el Xbox 9. nesil alacağım. 3 boyutlu oyunlarda da zaten genel olarak gamepade destek oluyor eğer aimli bir oyunsa. Kalanı da cok daha rahat zaten alışırsınız oynadıkça.

Hocam ben hikaye oyunları ve yariş oyunları için almayı düşünüyorum 2. el 3 4 ay kullandığını söylüyor sizce alınır mı? Bütçem kısıtlı.

1000TL bütçem var 2.el düşünüyorum. Ya Monster Pusat Clutch'ya da HyperX Clutch düşünüyorum.

Ben Monster Clutch aldım. Bir sıkıntısı yok. Gayet güzel ama hall effect olsaydı tetik tuşlarında ekstra güzel olabilirdi. Ama herhangi sorun, arıza teşkil etmiyor.

Ben Monster Clutch aldım. Bir sıkıntısı yok. Gayet güzel ama hall effect olsaydı tetik tuşlarında ekstra güzel olabilirdi. Ama herhangi sorun, arıza teşkil etmiyor.
bende hyperx clutch aldım sıfır. 0 deadzone hiçbir sorunu yok mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı