Gamepad önerisi

Yani tek tik oyun oynayacagimi sanmiyorum. Her turden oynarim.
Yarış oyunları için 8bitdoda ölü bölge var demişlerdi deadzone kapalı modda bile sanırsam %10 civarında var diyorlardı ama memnun olan da çok birkaç inceleme başlığı okursanız faydalı olabilir, öte yandan machenike benim elimde de var 1 haftadır kullanıyorum. Tetik mesafesi diğer kollarıma göre kısa olmasına rağmen deadzone hiç yok denecek kadar az ve hassasiyet konusunda memnun ettiğini söyleyebilirim. 1600 liraya muazzam bir kol bence fiyatına göre

@ahmttunc hocam siz ne dusunuyorsunuz?

Hocam Ultimate 2C birçok kişi (bu işlerden gerçekten iyi anlayan) alınabilir dedi tasarımını sevdiyseniz ve Türkiye garantili olduğu için alın geçin.

Ha bir de Wukong'la iş birliği yapmışlar Wukong'lu gamepad var linkini koydum çok güzelmiş.

Wukong link

Son düzenleme:
Benim tercihim machenike olurdu. Doğrudan üreticiden almış olmanın güveni var hem.

8BitDo'nun renkleri beni cezbediyor. Yukarida arkadas 8BitDo'da olu bolge oldugunu soyledi. Fikriniz var mi? Ona gore karar verecegim.
Anladigim kadari ile 8BitDo malzeme kalitesi bir tik ust. TR'den geliyor.
Machenike'in ise donanimi bir tik daha iyi degil mi? İkisi de uzmez diye dusunuyorum. Ek tus olmasi isime yarar mi emin degilim.

Gidin bütçeniz yeter ise orjinal Xbox Gamepad 9.nesil alın.

Gidin bütçeniz yeter ise orijinal Xbox gamepad 9.nesil alın.

Bütçem o kadar yok. Ama eger cikarsa o fiyatlarda 9.nesilden daha iyi gamepadler var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…