- Makaleler
- 3
Test sayısını belirliyor diye biliyorum o sadeceGaliba girdim sayi ile ilgili hocam.
Test sayısını belirliyor diye biliyorum o sadeceGaliba girdim sayi ile ilgili hocam.
Dongle ile.Bluetooth ile mi bağlı? Uygulamadan da ayarlamayı deneyebilirsiniz. Belki oradan bir ayar yapmanız lazımdır.
Uygulamadan da bakın polling rate ayarlarına ama sanki bu yüzden almaktan vazgeçmiştim diye hatırlıyorum şimdiDongle ile.
Doğrudur. Siz kullanımda bir sorun hissediyorsanız bilemeyeceğim ama benim için bir sorun tabiUygulama uzerinden ayar yapilmiyor. Sadece update.
Bluetooth ile çok bile vermiş ama dongle ile 500hz'e sabitlenmesi biraz değişik. Belki bir ayarı vardır(kimi gamepad'lerde tuş kombinasyonu ile ayar yapılabiliyor. Kitapcığı falan varsa bakabilirsiniz.)Eki Görüntüle 2487928
Kablolu test. Your test result | Gamepad Latency Tester
Dongle dibinde iken sonuç.
Eki Görüntüle 2487929
Eki Görüntüle 2487930
Your test result | Gamepad Latency Tester
Buda bluetooth.
Bluetooth ile çok bile vermiş ama dongle ile 500Hz'e sabitlenmesi biraz değişik. Belki bir ayarı vardır(kimi Gamepad'lerde tuş kombinasyonu ile ayar yapılabiliyor. Kitapcığı falan varsa bakabilirsiniz.)
Site sahibi sanırsam hepsini test edip yüklemişti sayfaya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.