Gamepad önerisi

Şimdi anladım neden o kadar sorguladığınızı. Duruma üzüldüm doğrusu.

Yapacak bir şey yok. Aslinda ikisi de guzel kollar. Bana 2C daha guzel gelmisti. Biraz detaya inince G1 Pro daha gibi gelmeye basladi ve isindim kendisini. 2C alacagim. Aslinda tek olan Temu'nun hediye edecegi keycape oldu

Hocam Ultimate 2C çok güzel bir cihaz ama yine de aklınız Machenike G1 Pro'da kaldıysa yeni yasa ile ilgili aklınızda şüphe kalmasın ben üstede dediğim gibi 1 Nisan da ürün satın aldım ve bugün o haberi görüp müşteri hizmetleri ile görüştüm bana "Efendim böyle bir bilgi şu an için kesin değil endişelenmeyin, alışverişe keyifle devam edebilirsiniz, Temu gerekli işlemleri yapacak ve değerli müşterileri mağdur etmeyecektir. " şeklinde geri dönüş yaptılar. Ben ürünü iade etmeyi düşünüyordum fakat bekleyip göreceğim eğer hemen satın almayacaksanız ve vaktiniz var ise benim kargom gümrükten geçtikten sonra sizi bilgilendiririm ama o zamana ne olur bilemiyorum.

@Katipke size de teşekkür ederim cok soru sordum. Simdi 2C'nin rengine kadar verip sipariş gececegim.

Her zaman ilk akla gelen dogrudur mantigi ile 2C alip kendimi rahatlatmayi dusunuyorum. O zamana zam mam gelir gerek yok ekstra para vermeye.

Karar sizin hocam ama dediğim gibi Temu müşteri hizmetleri bana sorun olmayacağını söylediler. Ayrıca Temu hâlâ satın alımlara izin veriyor. Eğer aksi bir durum söz konusu olsaydı izin vermezdi diye düşünüyorum. Yine de karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.

Alirsam iade olursa 400TL zarara girerim. Parolapara cashbacki ile alacagim. Para iadesi olursa chasback iptal olur.

Kimse benim ayranım ekşi demez.

Şirketlerin tek önemsediği şey paradır. Müşteri memnuniyeti daha az para kazanmak anlamına geliyorsa bir değeri yoktur.

Alirsam iade olursa 400TL zarara girerim. Parolapara cashbacki ile alacagim. Para iadesi olursa chasback iptal olur.

Hocam güvenilir haber kaynakları yaptı haberi Türkiye'de yurt dışı alışveriş bitti.

Artık Temu'dan ucuza bir şey alma yok.

2C tasarımı hoş ve Türkiye garantili olması da bir güzel yanı alın ben sizin yerinizde olsam çoktan 2C almıştım bu kadar takmayın 2C sizi üzmez alın geçin.

2C'nin nane rengi kalmamis. Yesil seftali ve kahve var. Acaba stok gelir mi? Yoksa bunlardan birini mi cakayim?

Ya da yaban Mersin'i rengi.

2C'nin nane rengi kalmamis. Yesil seftali ve kahve var. Acaba stok gelir mi? Yoksa bunlardan birini mi cakayim?

Ya da yaban Mersin'i rengi.

Hocam size güzel gelen var mı başka? Ayrıca Wukong versiyonuda güzel ona da bakın.

Yeşil olanı naneye benziyor onu alın beğenirsiniz gibi. Veya Wukong versiyonu.

Zaten oyun oynarken gamepade çok bakmazsıniz.

Edit: Boş ver Wukong'u 300 TL daha pahalıymiş değmez yeşil al geç stokta 10 tane kalmış elini çabuk tut.

Son düzenleme:

Acaba sorabilecegim bir yer var mi? Gizalaya. Mavi olan iyi duruyor. En sevdigim renk.

Kendi sitelerinde nane rengi var. Acaba guvenilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…