Gamepad önerisi

Egebt

Decapat
Merhaba, elimde F310 var. Sürekli FC oynayan birisiyim ve F310 beni rahatsız etmeye başladı. PC üzerinden oynuyorum Xbox 9. nesil alınır mı? Veya o fiyat bandında başka bir kol önerebilir misiniz? İkinci ele falan da açığım.

Gamesir nova elite 2. Yurt dışından almak isterseniz gamesir cyclone 2 alabilirsiniz. Xbox kolundan çok daha kalitelidir. Yurt dışı ile uğraşmak istemezseniz atk battle axe pro almalısınız kesinlikle. Cyclone 2 dışında en iyisi o şuan.

Merhaba, elimde F310 var. Sürekli FC oynayan birisiyim ve F310 beni rahatsız etmeye başladı. PC üzerinden oynuyorum Xbox 9. nesil alınır mı? Veya o fiyat bandında başka bir kol önerebilir misiniz? İkinci ele falan da açığım.
Xbox 9. Nesil kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım zamanında 2.3kya almıştım şuan piyasasını bilmiyorum ama tek kelimeyle mükemmel bir kol bence.

Xbox 9. Nesil kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım zamanında 2.3kya almıştım şuan piyasasını bilmiyorum ama tek kelimeyle mükemmel bir kol bence.
Bende 3-4 yıldır kullanıyorum bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Önerilen diğer gamepad'leri kullanmadığım için onlarla kıyaslayamam tabi. Belki onlar daha iyi daha dayanıklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı