Gamepad Önerisi

43385

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

Bazı oyunlarda klavyenin yetersiz gelmesi sebebiyle 1 adet Gamepad almak istiyorum. Bütçe 300 TL. Bu fiyata alabileceğim ve uzun yıllar beni üzmeyecek bir Gamepad arıyorum. Ağırlıklı olarak Forza Horizon 4 ve Mortal Kombat 11 oynayacağım. MK komboları yüzünden tuş ömrü ve dayanıklılığı iyi olması lazım. :)

Merhaba arkadaşlar.

Bazı oyunlarda klavyenin yetersiz gelmesi sebebiyle 1 adet Gamepad almak istiyorum. Bütçe 300 TL. Bu fiyata alabileceğim ve uzun yıllar beni üzmeyecek bir Gamepad arıyorum. Ağırlıklı olarak Forza Horizon 4 ve Mortal Kombat 11 oynayacağım. MK komboları yüzünden tuş ömrü ve dayanıklılığı iyi olması lazım. :)
Kesinlikle,Xbox One S controller öneriyorum,windows ile sorunsuz stabil çalışıyor.

Hocam ben bilgisayarda şunu fark ettim MK bende oynuyorum. Gamepadler, Playstation gamepadlerine göre daha geç tepki veriyorlar. Bazı komboları kaçırıyorum geç tepki verdiği için. F710 ve F310 var elimde ikisinde de durum aynı.

MSI Force GC30 kullanıyorum memnunum.
Maalesef bütçemin üzerinde. GC20 düşünebilirim ama.
IMG_20191216_010727.jpg

Bunu almış bulunmaktayım arkadaşlar, teşekkürler. USB Bluetooth Dongle kaldı sadece geriye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı