Gamepad Tavsiyesi

GothicBlackMetal

Hectopat
Merhaba. Klavye ve fare ile birlikte, bir tane da gamepad almaya karar verdim. Sürekli oynayacağımdan değil. Sadece Tekken 7 için almak istiyorum. Bunu da 15 dk oynuyorum arada sırada. O yüzden idarelik bir şeyler arıyorum. Çokta dandik bir şey değil tabi, en az iki sene kadar idare ettirsin.

Aklımda şunlar var;

Sizce iyi midir, kullanan var mı hiç? Ayrıca Windows 10 uyumlu olursa güzel olur.

Hocam bütçe varsa Monster Pusat Pro alın. Fakat normal bütçe için bunu tavsiye ederim. Xinput desteği var. Uyumlu olur. Sizin attığınızda yok.
.

Logitech F310 çok kaliteli ve tam FIFA ve PES için. Ben yıllardır severek kullanıyorum.

Logitech mouse ve gamepad'den şaşma. Rampage olan alınmaz. Bende görünüş olarak aynı ama Snopy SG-301 var 2 ay sonra bozuldu. Çöp gamepadler. Hatta gamepad bile değiller bazı tuşları algılamıyor veya misal zıplama tuşu X iken farklı tuşlarda R2 falan algılayabiliyor. Çok saçma bir vaziyet.

Dostlar teşekkürler. F310 almaya karar verdim ve dün sipariş verdim. Dediğim gibi öyle çok uçuk şeyler aramıyorum. Sadece arada Tekken 7 oynamak için istiyorum ve birde bağımsız oyunlar olabilir hangileri destekliyorsa, Dead Cells gibi. Herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı