Gamepad tavsiyesi

Kablosuz bağlantı için pc nde bluethoot olması lazım. Ürün yorumlarına dayanırsak oyunlarda direkt görüyor kolu. Eğer görmezse bile DS4windows ile ayarlarsın.

Bir tane gamepad buldum ama FC 25 Ultimate Team oynatır mı, bilgisayar direkt görür ve oyuna girer miyim bilmiyorum. Birisi yardım edebilir bilgi verebilir mi?
Ürün şu: https://www.hepsiburada.com/airstorr-ps4-kol-wireless-kablosuz-pc-ps4-uyumlu-oyun-kolu-p-HBCV00004P9G01?magaza=ALMUS ELEKTRONİK

Bütçem bu kadar olduğu için üstüne çıkamıyorum.

Ben bu tarz ürünleri açıkçası önermiyorum. Eğer aceleniz yoksa, en düşük bütçede alınabilecek gamepad olan Gamepower Force’u tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam N11’de kuponla yaklaşık 1100 TL civarına alınabiliyor ya da İncehesap Gaming Geceleri etkinliğinde bu fiyata tekrar düşüyor.

Ben bu tarz ürünleri açıkçası önermiyorum. Eğer aceleniz yoksa, en düşük bütçede alınabilecek gamepad olan Gamepower Force'u tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam N11'de kuponla yaklaşık 1100 TL civarına alınabiliyor ya da İncehesap Gaming geceleri etkinliğinde bu fiyata tekrar düşüyor.

Bir yeri aradım PS4 kolu var 700 TL oynatır FC 25 26 falan dedi ama Xbox değil sence okey midir?

Bir yeri aradım PS4 kolu var 700 TL oynatır FC 25 26 falan dedi ama Xbox değil sence okey midir?
Replika kollara 500tl den fazla verilmez. 700tl yi ona vermektense 1100 ü zorla arkadaşın attığını al. x15 klonu kağıt üstünde iyi bir gamepad.

Çakma cihazlar paranızı çöpe atmaktan farksız. Bütçenizi 1100 TL’ye çıkararak dediğim ürünü alın.

kral iyi diyon hoş diyon da para olsa alcam zaten o kadar var
Şöyle örnek vereyim: Birkaç ay kullanacağın bir ürüne 600 TL mi vermek istersin, yoksa yıllarca kullanacağın bir ürüne 1100 TL mi? O hesap yani. Amacım seni düşünmek, beni yanlış anlama; yoksa ben de 600 TL’ye almanı isterdim. Sadece yaşadığım tecrübelerden dolayı seni bu şekilde yönlendiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı