Gamepad tavsiyesi

Bu kol cok mu büyük, yıllardır PS4 kolu kullandım Pes2019 için alıyorum

Belki Xbox gamepadi kadar uyumluluğu yoktur ama eğer ps4 koluna alıştıysanız Dualshock alabilirsiniz. Yani pes için mesela hangi kola alıştıysanız o kolu almanızı öneririm. Tabi ben alışırım diyorsanız Xbox kolu uyumluluk vs açısından daha iyi olacaktır.

Özellikle halen eskilerin kullandığı gibi d-pad ile pesi oynuyorsanız Dualshock sanki daha mantıklı gibi.

Bi
Belki Xbox gamepadi kadar uyumluluğu yoktur ama eğer ps4 koluna alıştıysanız Dualshock alabilirsiniz. Yani pes için mesela hangi kola alıştıysanız o kolu almanızı öneririm. Tabi ben alışırım diyorsanız Xbox kolu uyumluluk vs açısından daha iyi olacaktır.

Özellikle halen eskilerin kullandığı gibi d-pad ile pesi oynuyorsanız Dualshock sanki daha mantıklı gibi.
Birçok oyunun Xbox kontrolcü uyumluluğu var. Ayrıca Steam'den kendin ayarlayabiliyorsun.

Bi

Birçok oyunun Xbox kontrolcü uyumluluğu var. Ayrıca Steam'den kendin ayarlayabiliyorsun.
Evet ben de uyumluluk açısından daha iyi olduğundan bahsetmiştim. Bende de Xbox One Gamepad'i var. Uzun süredir kullandığım için alışkınım ve seviyorum. Fifa oynarken analogları kullandığım için Dualshock'tan daha güzel geliyor. Tabi bu alışkanlık meselesi aynı zamanda.

Kısacası daha önce kullanmamış ama belki bir yerde birkaç kez kullanmış ve alışırım diyenler için Xbox One çok güzel bir gamepad. Bunu göze alıyorsanız alıp deneyin derim tabi ki.

Ancak uyumluluk konusunda ne kadar sıkıntı çıkartır bilmiyorum ama kullananlar çok sorun olmadığını söylediği için Dualshock'da alıştığınız bir gamepad olarak alınabilir konumda gibi görünüyor.

Pc de başka sıkıntıları varsa bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı