topraakk
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: Ryzen 5 5500 4.2 Ghz 19MB / Motherboard: Gigabyte B450M H / GPU: Gigabyte Geforce RTX 3060 GAMİNG OC 12G / RAM: 2X8 IRDM GoodRam 16GB 3600 Mhz DDR4 RAM / SSD: WD Green 480 GB NVMe SSD / Headphone: HyperX Cloud II 7.1 / Mouse: Razer DeathAdder Essential / Keyboard: Razer Chroma Rgb / Laptop: Asus TUF Gaming FX505GT
- Meslek
- Öğrenci
Başlıkta yazdığı gibi DualSense gamepad’im var, ayrıca DSX programını da kullanıyorum. DSX programını kullanmıyorken Gamepad Tester kesinlikle kolu görmüyor, diğer sitelerde de geçerli. Ama DSX programını açıp DualShock4 veya Xbox profilini kullanırken görüyor ve 2 tane profil açılıyor; biri sanal profil yani DSX üzerinden ayarladığım, diğeri ise benim fiziksel gamepad’im. Profilden açtığımda tepki var, vibration testte yapabiliyorum ancak DualSense’de hiç bir tepki yok, vibration kısmında da n/a yazıyor.
DSX kullanmıyorken site böyle kalıyor.
DSX kullanıp DualShock 4 profili açarken de böyle ve bastığım tuşlara tepki veriyor. Player 2’de yani benim fiziksel gamepadimde yine bir tepki yok.
DSX kullanmıyorken site böyle kalıyor.
DSX kullanıp DualShock 4 profili açarken de böyle ve bastığım tuşlara tepki veriyor. Player 2’de yani benim fiziksel gamepadimde yine bir tepki yok.
Son düzenleyen: Moderatör: