Rehber Gamepad Tier list

Arkadaslar 5 6 yildir kulandigim pdp Xbox kontrolcuyu emekliye ayirip yeni bir kol alamaya kadar verdim. Assadaki iki model arasinda kaldim ikiside suan 1300tl ye geliyor.
GameSir NOVA Lite
8Bitdo Ultimate C
Gorus ve onerilerinizi bekliyorum.

Şu anda Ultimate C kullanıyorum ve çok memnunum aldıktan sonra pişman olma diye söyleyeyim L2 r2 tuşları hafif gaz verme şeklinde değil mekanik tuş gibi titreşimi falan çok iyi Bluetooth versiyonunu kullanıyorum ve şarjıda gayet güzel gidiyor sadece ilk bağlantıyı kurmak biraz zor olmuştu.

Arkadaslar 5 6 yildir kulandigim pdp Xbox kontrolcuyu emekliye ayirip yeni bir kol alamaya kadar verdim. Assadaki iki model arasinda kaldim ikiside suan 1300tl ye geliyor.
GameSir NOVA Lite
8Bitdo Ultimate C
Gorus ve onerilerinizi bekliyorum.
Ultimate C kullanıyorum ben de mükemmel kol düşünmeden al derim.

Bu senenin başında ps5 almıştım ve kutudan çıkarırken dualsense yere düşmüştü, çevresini kaplayan plastik parçayı bilirsiniz. Hani özelleştirilebilir olması için yaptıkları. İlk düşüşte o parçanın girintisi kırıldı ve o şekilde kullanıyorum hala :/

Hocam ne kadar kullanmistiniz kolu? Ayrica kullanirken kablolu kullanabildiniz mi?

Hocam ne kadar kullanmistiniz kolu? Ayrica kullanirken kablolu kullanabildiniz mi?
Kablolu kullanabilirsiniz ama dongle'ı da bağlı olmak zorunda. Sadece kablo ile bağlantı sağlanmıyordu diye hatırlıyorum.
GXT 590'ı 2 kere kullandım, birini sanırım 2-3 ay kullandım, analog sorunu olunca değişim talep ettim, değişim ürününüde 4-5 ay falan kullandıktan sonra sorun tekrarladı.

İfadeler: YFK
Görünüşe gçre kronik problemli hocam... Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…