Rehber Gamepad Tier list

Herkese merhaba ,

Amazondan aşağıda linki bulunan kolu aldım. 10 günde geldi. Piyasaya göre biraz ucuz , bugün elime ulaştı malzeme kalitesi güzel , daha önce dual sense ps3 kolu kullanmıştım , en azından ondan daha kaliteli duruyor. Lakin kol orjinal mi değil mi nasıl anlayabilirim. 8bitdo gamepadi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? bilgisayara hemen bağlandı , biraz denedim oralarda sorun yok :)

Yazılımı kurunca gördü mü
Yazılım
Bende makro kurmayı çözmeye çalışıyorum

DualSense aldığımdan beri büyük oranda onu kullanıyorum, destekleyen oyunlarda üstüne yok. Destekleyenden kastım tüm özelliklerini kullanan, adaptive triggers, touchpad vs.

Eğer desteklenen single player oyunları sık sık oynuyorsanız tercih edin derim. Kalanlarda 8BitDo Ultimate Bluetooth hala ama.

8BitDo Micro da aldım. Klavye modu süper, VN oynarken kullanıyorum, neredeyse tüm VN'lerde %100 bunu kullanıyorum artık: 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad | 8BitDo

Eski Genesis oyunları ve dövüş oyunlar için de 8BitDo M30 Bluetooth var: M30 Bluetooth Gamepad | 8BitDo

Masamda aktif kullanılan 4 gamepad var yani artık. Tutucularında ve docklarında duruyorlar. Brainwavz'in güzel standları var, kulaklıklar için de bunlardan kullanıyorum (Maxwell ve HE400se var): Game Controller Holders

Merhaba ilk defa kol almayı düşünüyorum masaüstü bilgisayarımda kullanacağım ileride FIFA ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bütçe 3.500TL'ye kadar çıkabilirim.

dualsense almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım güvenilir bir şekilde veya tavsiye edeceğiniz fiziksel mağaza var mı Mediamarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi.​

Son düzenleme:
8bitdo,machenike,flydigi,gulikit deneme şansım oldu son 3 ayda.

8bitdo denediklerim arasında en kötüsüydü, gerçekten rekabetçi oyunlar için yetersiz bi kol.Onun yeri A-S olabilir benim için HA dışında gerçekten hiçbir artısı yok. Neden forumda okadar abartılmış anlamadım. Bu kolu sattım.

Vader 3 pro, kk3 max, machenike g5 pro favorilerim.

Özelikle g5 pro v2 müthiş gözüküyor, onuda yakın zamanda denemek istiyorum.

Gulikit, Flydigi hatta Gamesir in son modelleri hepsi son teknoloji ile donanımlı kollara sahip. Kablosuz 500, kabloyla 1000 polling rate veriyorlar herhangi bir boost yapmadan.

Bigbigwon rainbow siparişi verdim onuda deneyeceğim. O da çok ilgi çekici bir gamepad.

Sanırım liste biraz eski gibi. Flydigi, gulikit gibi markalar yurtdışında çok popüler, bu isimler varken 8bitdoyu konuşmazlar bile redditte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı