Rehber Gamepad Tier list

Hocam merhaba, 65 dolara yani 2280 TL civarina bende bunu aldım bankadan 65 dolar çekti ekstra para ödemem gerekecek mi ilk kez yurt dışından alışveriş yapiyorum.

Gümrük vergisi çıkar.

Anladım pek sağ ol senin gamepad gelip vergisi kaç geldiğini bilgilendirirsen sevinirim. Vergi hesaplama sitesin de baktım 3600 TL civarina gelecekmiş öyleyse bana uygun gibi geldi ne kadar doğru hesapladı gerçi bilmiyorum ama bir de ürün Çin değil Fransa'dan geleceği yazıyor %60 yerine %30 vergi olacakdır ab ülkesi olduğu için o fark yaratır mı bilmiyorum.

Düzgün bir eleştirisi yok. O fiyata 8BitDo Ultimate 2C ya da GameSir Cyclone alsanız daha iyi. AliExpress'den benzer fiyatlara gelir.

Fransa'da vergi daha az gelirdi antlaşmalar sayesinde ama yalan. Bana Singapur'dan yolladılar, yolda şimdi.

Vader 4 Pro'nun vergileri, adama yazıp $30 altında gösterin, vergisi az çıksın da demiştim, tamam demişti.

Toplam gelişi bana dock ile birlikte 3200 olacak. Dock almasam 2400 olacaktı.

Son düzenleme:
30 euroyu geçince daha çok vergi çıkar diye tahmin etmiştim geçtiği halde 3200 e uygun geldi bana tr de aynı gameadi 6000 tlye satıyorlar garantisiz bende adama 30 euronun altın da beyan et dedim bakalım nolcak

$25 beyan etmiş bana, geldi şimdi. Çok net görünüyor cihaz, akşam deneyeceğim artık.

Vader 4 Pro ile saatlerdir Metaphor: ReFantazio oynuyorum. Ayarlarıyla uğraştım önce epey, ek tuşlara farklı fonksiyonlar atadım, ayarları denedim.

Hayatımda kullandığım en iyi gamepad, mekanik tuş hissi de gamepad olmasına rağmen beklediğimden çok daha iyi çıktı. Artık başka gamepad kullanabileceğimi sanmıyorum. Bir oyunca sadece bu ve DualSense (PS5 portları için) yetecektir.

Son düzenleme:

Vader 4 Pro yanına Apex 4 almak yerine dualsensemi alayım hocam tetik titreşimi için merak ediyordum ne kadar iyi olabilir diye araların da fiyat çok çok yok. Bir de vader 4 Pro'nun macro atama olanığı nasıl oynadığım oyunlarda 2 3 tuş basışını tek tuşa atayıp oynamayı planlıyorum bunlara izin veriyor mu? Bir de hocam toplam kaç gün de eline ulaştı cihaz benim 15 Kasım'dan beri gümrük de gözüküyor hem PTT Kargo'ya hem AliExpress'e yazdım normal dediler gümrük de kalmasından korkuyorum.

14'ünde girdi ülkeye, bu sabah elime geldi.

Makro atama yapılıyor, ama kurcalamadım. Masaüstü değiştirme, ses açma kapama, L3,R3 gibi tuşları atadım.

Apex 4 gereksiz benze bu varken. DualSense de eğer Sony'nın DualSense destekleyen portlarını oynamayacaksan gereksiz.

Sony portlarını birçoğunu God of War Spider-Man gibi olanları klavye fare ile oynayıp nereyse ikisini de %100 bitirdim diğer Sony oyunları da ilgimi pek çekmedi ondan dediğiniz gibi almasam daha iyi sağ olun hocam bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…