serkan39 Femtopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Call of Duty Black Ops oyunu tuşları yanlış algılıyor. L1 tuşunda nişan alması lazım ama almıyor l2'den alıyor.
Call of Duty Black Ops oyunu tuşları yanlış algılıyor. L1 tuşunda nişan alması lazım ama almıyor l2'den alıyor.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 837 Çözümler 18 30 Ocak 2024 #11 Lejant dedi: Ustam ben arkadaşınkine baktım sendende bilgi alalım. İki triger tuşuda record da "axis 3" olarak algılıyor. Gamepad yeniymiş zaten ben iadesini önerdim. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse iade daha iyi olur ama bir output programıyla da denerseniz belki sorun çözülür. DarylDixon0 dedi: Issues kısmındaki güncellemeyi yaptın mı? Eğer yaptıysan Controller 1 kısmında remap all kısmından tuşları olduğu gibi ayarladın mı? O zaman output indirip bir deneyin hocam. Tuşlar ters derken analogtan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Lejant dedi: Ustam ben arkadaşınkine baktım sendende bilgi alalım. İki triger tuşuda record da "axis 3" olarak algılıyor. Gamepad yeniymiş zaten ben iadesini önerdim. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse iade daha iyi olur ama bir output programıyla da denerseniz belki sorun çözülür. DarylDixon0 dedi: Issues kısmındaki güncellemeyi yaptın mı? Eğer yaptıysan Controller 1 kısmında remap all kısmından tuşları olduğu gibi ayarladın mı? O zaman output indirip bir deneyin hocam. Tuşlar ters derken analogtan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
KS KS serkan39 Femtopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 1 haftalık aldıgım ürünü götürdüm servise yolladılar sonucu beklıyorum tuslar tamamen tersti. Artı 0 Eksi