Gamepad USB'sinin kırılması

• Konuyu başlatan hjm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 918

hjm

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Elimde biri Monster biri Logitech olmak üzere, ikisi de kablosuz iki gamepad var. Birinin USB alıcısı kırıldı, öbürünün ise kayboldu. Bunları herhangi bir şekilde çalıştırabilmem mümkün müdür? İnternette arattığımda birkaç tane Bluetooth adaptörleri gördüm fakat işe yarayacağını pek zannetmiyorum. Halihazırda çalışan kolları çöpe atmak da istemiyorum. Bir çözüm bulabilir miyim yoksa yeni almak mecburiyetinde miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth adaptör alıp bağlayabilirsiniz.
Kablo istiyorsanız ben şarj kablosu ile çalıştırıyordum. Uyuyordu ve sorun yaşamadım.

Bluetooth adaptör alıp bağlayabilirsiniz.
Kablo istiyorsanız ben şarj kablosu ile çalıştırıyordum. Uyuyordu ve sorun yaşamadım.
Rasgele bir Bluetooth adaptör ile çalışacağına emin misiniz? Zira Logitech'in farklı bir Nano Receiver'ı elimde var ancak çalışmıyor(Sanırım yanlışlıkla Mouse'unkini yanıma almışım)

Rasgele bir Bluetooth adaptör ile çalışacağına emin misiniz? Zira Logitech'in farklı bir Nano Receiver'ı elimde var ancak çalışmıyor(Sanırım yanlışlıkla Mouse'unkini yanıma almışım)
Onun bir programı vardı nano alıcıyı eşleştiriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Onun bir programı vardı nano alıcıyı eşleştiriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Logitech'inkini kast ediyorsanız çok saçma bir uygulama o, kapat aç olacak şimdi falan diye talimat veriyor. Hiçbir özeliği yok maalesef programın.

Rastgele değil zaten kolunuzun desteklediği bluetooth gücüne eşit bir adaptör almanız gerek (4.0 5.0) gibi. 5.0 almanızı tavsiye ederim. (Monster kol için konuşuyorum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı