Gamepadde sol analog düzgün çalışmıyor

Od42

Hectopat
Daha fazla  
Aldığım kıytırık gamepadler iki hafta olmadan sol analoglarda sıkıntı çıktı ve iki hafta boyunca beş kez ellemiş ellememişimdir. Yani oyunda karakter ful koşuyor. Oyun ekranında hep yukarı çıkıyor. Oyundan bile çıkamıyorum. Ama ne hikmetse iki kolu takınca sorun düzeliyor. Birini takıp sonra oyun açılırken diğerini takınca en son taktığım gamepad ile sorunsuz oynanıyor. Niye böyle oldu? Sıkıntı gamepadde analog drift sorunu mu var acaba? Yoksa benim laptopta mı bir sıkıntı var?

Aldığım kıytırık gamepadler iki hafta olmadan sol analoglarda sıkıntı çıktı ve iki hafta boyunca beş kez ellemiş ellememişimdir. Yani oyunda karakter ful koşuyor. Oyun ekranında hep yukarı çıkıyor. Oyundan bile çıkamıyorum. Ama ne hikmetse iki kolu takınca sorun düzeliyor. Birini takıp sonra oyun açılırken diğerini takınca en son taktığım gamepad ile sorunsuz oynanıyor. Niye böyle oldu? Sıkıntı gamepadde analog drift sorunu mu var acaba? Yoksa benim laptopta mı bir sıkıntı var?
Sorun ilk günden beri var mı?

O gamepadler, adı üzerinde ''kıytırık'' olduklarından ömürleri uzun olmuyor. Düzgün bir alet arayacaksanız forumda millet bedavadan biraz pahalıya sağlam kablosuz gamepad öneriyorlar.

O gamepadler, adı üzerinde "kıytırık" olduklarından ömürleri uzun olmuyor. Düzgün bir alet arayacaksanız forumda millet bedavadan biraz pahalıya sağlam kablosuz gamepad öneriyorlar.

Kıytırıkda kimin aldığı gamepad iki haftada bozulmuş ya aldığı gün bozuk gelir anlarım da daha bir ay geçmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı