Gamepad'e nasıl alışılır?

Hakan_goleli

Centipat
Daha fazla  
Normalde hep klavye ile oynarım ama Gamepad'e alışmak istiyorum, nasıl alışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun sorusu mu olur? Tabii ki de bir süre klavyeden uzak duracaksınız.

Kullana kullana alışırsın.

Hocam olmuyor ya oyunlar keyifli gelmiyor bölümü geçemiyorsun deli oluyorum. Zevkli gelmesi gerekirken gelmiyor bir de bilgisayarda galiba hassas ayarlarını tam yapamıyorum bilginiz varsa yardımcı olur musun? Genelde oyunlarda 2 analoğu yönetmek tuşara basmak zor geliyor ve kamerayı ayarlaması bitiriyor. Denediğim oyunlar Witcher 2, Witcher 3, Forza 4 ve GTA5. Forza hariç hepsinde çok zorlandım ve klavyeye döndüm :(

Hocam olmuyor ya oyunlar keyifli gelmiyor bölümü geçemiyorsun deli oluyorum. Zevkli gelmesi gerekirken gelmiyor bir de bilgisayarda galiba hassas ayarlarını tam yapamıyorum bilginiz varsa yardımcı olur musun? Genelde oyunlarda 2 analoğu yönetmek tuşara basmak zor geliyor ve kamerayı ayarlaması bitiriyor. Denediğim oyunlar Witcher 2, Witcher 3, Forza 4 ve GTA5. Forza hariç hepsinde çok zorlandım ve klavyeye döndüm :(

Forza F1 gibi oyunlar da çabuk alışıyorsun da ötekilerde aynen kafa direk klavye mouse kullanmaya gidiyor ben Witcher 3'ü gamepadle bitirmeyi planlıyorum bakalım alışabilecek miyim.

Hocam öncelikle 4-5 aydır Gamepad kullanıyorum. Bundan önce gamepad ile oyunmu oynanır klavye fare varken diyordum. Uyduruk gamepadlerle bir deneyeyim bakalım gamepadle bu oyun nasıl olur diyordum. Pes edip hemen klavye fareye geri dönüyordum. Ama Xbox kontrolcüsü aldım ve bununla ilk başlarda beceremesemde şimdi kendime yetecek kadar oynayabiliyorum. Çok nişan almanın mühim olduğu oyunlarda önce bir deniyorum yapabilir miyim diye beceremessem nişan desteğini açıyorum.

Maşallah hiç konunun ne zaman açıldığınada bakmadan yazmışım uzun uzun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı