Gamepad'in dışı neyle temizlenebilir?

Bununla ilgili bir konu bulamadım. Gamepad'in dış yüzeyini neyle temizlemeliyim sizce? Kasasına zarar vermeyecek, coatnig'e zarar vermeyecek şekilde.
Şahsen ıslak mendil ve gözlük mendili ile siliyorum. Dış kasa ve tuşlar zaten direk plastik ve merdiven altı değilse yazıları silinmiyor tuşların ıslak mendil ile.
Analog tekerler asıl sıkıntı, yüzeyi soyuluyor gibi oluyor.

Hocam üfleyip kuru mendille siliyorum ben. İçine alkol giren bir şey bir şekilde eninde sonunda bozuluyor çünkü.
Nası oluyor ki o başkan alkol zaten direkt uçar gider cihazın içinde kalmaz nasıl bozacak?

Analog tekerler asıl sıkıntı, yüzeyi soyuluyor gibi oluyor.
Onun için kılıflar oluyor hocam ne derece işlevsel bilmiyorum ama soyulmasını önlediği söyleniyor.

Onun için kılıflar oluyor hocam ne derece işlevsel bilmiyorum ama soyulmasını önlediği söyleniyor.
Bunu yazdıktan sonra merak ettim hocam ne yapabilirim diye ve fırça attım direk, hiç zarar görmedi. Üstüne ıslak mendil ile sildim ve temiz görünüyor. Genede tırtıklı yapısından ötürü sıkıntı.

Nası oluyor ki o başkan alkol zaten direkt uçar gider cihazın içinde kalmaz nasıl bozacak?

ne zaman bir kulaklığı ıslak mendille temizlesem 2-3 ay sonra cızırtı yapıyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı