Gamepass çoklu kullanım

Okoza

Hectopat
İyi günler, Xbox Gamepass almayı düşünüyorum. Aklımda şöyle bir soru var; örneğin ben offline modda oyun oynarken, benim hesabımdan abim de Online veya offline oyun oynayabilir mi?
Konuyu daha da iyi anlamanız için şunu söyleyeyim, Steam'de abimin hesabındaki oyunu aile kütüphanesi yöntemiyle kendi hesabıma aldım. Abim Online bir şekilde oyun oynarsa, ben onun oyunlarına erişim sağlayamıyorum ama offline şekilde oyuna giriş yaparsa, ben istediğim gibi onun oyunlarına girebiliyorum.
Aynı durum Gamepass'te de geçerli olur mu?

Gamepass'te offline oynayamazsınız, internete bağlanmak zorundasınız.

Aynı anda 2 farklı oyuna girebilir misiniz, sanmıyorum ama denemek lazım.

Evet hatta direk aile paylaşımı olması gerekiyor. Ama aynı oyunu oynamak istersenizz birinin offline olması lazım oyundan atmaması için. Bir hesap 30 günden fazla offline kalamaz ama o da aklınızda olsun.

Biriniz olur diyor, diğeriniz olmaz... Net bir kaynağınız var mı?

İnterneti kapatıp oyunu açmaya çalıştığında girmiyor, oyuna girerken Xbox'a bağlanmak gerektiği için.

Dediğim Gamepass için geçerli, oyunu satın alırsanız offline girebilirsiniz. İzin verse herkes abonelik bittikten sonra internetsiz girer oyunlara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı