Gamepower 24″gpr24C 1ms 144Hz 1999TL

Kullandınız mı monitörü? Kullanan arkadaşım var 27 inch olan versiyonunu. Çok memnun ve çok da güzel olduğunu söylüyor.
Ürün içerisinde Samsung'un VA paneli bulunuyor. Bilgi kirliliği yayıp insanları yanıltıyorsunuz. Kendinize lütfen çekidüzen verin ve sırf cevap atmak için atmayın.

Şahin'im var çok güzel. Deprem öncesi evim var çok güzel.

Arkadaşının çok güzel olduğunu söylemesi ürünü kötü olmaktan çıkartmıyor. Samsung panel varmış. JD SSD için de Samsung NAND veya eşdeğeri, Samsung konrtolcü veya eşdeğerini barındırdığı söyleniyordu. Üründeki panelin markası hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Son düzenleme:
Arkadaşının kullanıp memnun kalması bir şey değiştirmez.
Aynı model olsa da ikisi de aynı görüntüyü vermeyebilir. Hatta ghosting bile üründen ürüne değişebiliyor diye duydum. Sen aldın yok, ben aldım var gibi.
Bir de, yorumları 4,8 olup da beğenmediğim ürün bile var. Mağazalardaki yorumlara vs. güvenmeyin, araştırmanızı iyi yapın. Bizim milletimiz genelde yorum sistemini düzgün kullanmıyor. Mesela kargo çok geç geldi ama ürün mükemmel, ürüne 2 yıldız veriyor. Veya ürün çok kötü ama nedense yüksek yıldız veriyorlar.

Ha zaten konu sahibi arkadaş sitenin sahibi sanırım. Başka forumlarda da aynı nickle görmüştüm. 6 mesajı var, hepsi bu siteyle alakalı.

Kullandınız mı monitörü? Kullanan arkadaşım var 27 inch olan versiyonunu. Çok memnun ve çok da güzel olduğunu söylüyor.
Ürün içerisinde Samsung'un VA paneli bulunuyor. Bilgi kirliliği yayıp insanları yanıltıyorsunuz. Kendinize lütfen çekidüzen verin ve sırf cevap atmak için atmayın.

İleride yaşanacak ghost screen, ghosting, renk solukluğu, gibi sorunları saymıyorum.
Büyük ihtimalle arkadaşın hayatında monitör kullanmamış ve ilk defa almış birisi.
2000 TL'ye bu monitörü alan biriyle bağlarımı keserdim.

Monitörü kullandım güzel monitör ben memnun kaldım benim için renkler çok önemli değildi benim için parlaklık ms ve Hz değerlerinden dolayı seçtim bir sürü monitör kullandım kötü de denmez iyi de denemez orta karar mönitörlerden biri.

Samsung'un VA paneli iyi diyen kim? Markası var diye her ürüne iyi demeyin. Panel kaliteli olsa Odyssey modelinden uzak durmazdı kimse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00