Gamepower 75Hz monitör açılmıyor

bsyramlelou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarı açınca kasa çalıştı ama monitör açılmıyor nedeni ne olabilir? Yani alttaki mavi ışık da yanmıyor. Bazen monitör fişini biraz oynatinca monitör yine kapanıyordu tekrar oynatinca geri açılıyordu. Adaptör bozulmuş olabilir mi?

Bazen monitör fişini biraz oynatinca monitör yine kapanıyordu tekrar oynatinca geri açılıyordu.

Şunu yazmanızdan dolayı kablo ve adaptör bozuk olduğu kanısına varılıyor. Muhtemelen bozuktur. Emin olmak için yakınlarınızda varsa yeni bir adaptör ile deneyin monitör çalışıyor mu bakın. Adaptör ile çalışmazsa monitör de bozulmuş olabilir.

Şunu yazmanızdan dolayı kablo ve adaptör bozuk olduğu kanısına varılıyor. Muhtemelen bozuktur. Emin olmak için yakınlarınızda varsa yeni bir adaptör ile deneyin monitör çalışıyor mu bakın. Adaptör ile çalışmazsa monitör de bozulmuş olabilir.
Bugün yeni adaptör almayı düşünüyorum yedekte başka yok çünkü

Bugün yeni adaptör almayı düşünüyorum yedekte başka yok çünkü

Adaptörle çalışan monitör varsa adaptörü de deneyebilirsiniz. Deneme yapmadan cevap almak zor. Deneme yapılamıyorsa basitten giderek en uygun parça değişimleri ile çözüme gidilir. Olasılıklar düşük maliyet ile kapatılır neticeye varılır. 👍

Adaptörle çalışan monitör varsa adaptörü de deneyebilirsiniz. Deneme yapmadan cevap almak zor. Deneme yapılamıyorsa basitten giderek en uygun parça değişimleri ile çözüme gidilir. Olasılıklar düşük maliyet ile kapatılır neticeye varılır. 👍
Knk adaptör aldım monitör açıldı ama sinyal yok yazıyor ramın yanında 4 tane LED var orada ram yanıyordu temizledim ram söndü şimdi de CPU yanıyor işlemci galiba işlemci temizliği için de termal macun lazım diyor

Kanka adaptör aldım monitör açıldı ama sinyal yok yazıyor RAM'ın yanında 4 tane LED var orada RAM yanıyordu temizledim RAM söndü şimdi de CPU yanıyor işlemci galiba işlemci temizliği için de termal macun lazım diyor

RAM'in düzgün oturmaması sistemi açtırmaz. Buna diğer donanımlarda dahil. İşlemci temizliği diye bir şey duymadım. İşlemci macunu kurumuş olsa bile sistem açılır. Yüksek dereceye ulaşırsa sistem kendini yeniden başlatma gibi sorunlar gösterir. Konuyla bağdaşmıyor mevzu.

RAM'in düzgün oturmaması sistemi açtırmaz. Buna diğer donanımlarda dahil. İşlemci temizliği diye bir şey duymadım. İşlemci macunu kurumuş olsa bile sistem açılır. Yüksek dereceye ulaşırsa sistem kendini yeniden başlatma gibi sorunlar gösterir. Konuyla bağdaşmıyor mevzu.
Knk verdiğin bilgiler için çok sağol bunu yazmak için biraz geciktim. Dün YouTubede birinin yorumuna yanıt verdim arkadaş hemen döndü rami temizledikten sonra yerine takınca iki kere çit sesi çıkacakmış ben bir defa çıkınca bırakıyordum o yuzdenmiş. Sorun çözüldü tekrar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı