Gamepower Bane Alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bu mouseu alacağım. Makrosu var fakat farenin hareketini kaydeden makrosu var mı bilmiyorum. Yani da gıda otomatik Şoray atan vs aranızda sahip olan varsa Gamepower Bane'e cevaplarda memnun olurum.

Lütfen artık forumun sağında konular bölümünde bir yer olsun. Gamepower, Everest, Frisby, Rampage gibi ürünleri almayın diye. Nedeni dandik olması. Forumda sürekli söylüyoruz almayın diye. Ama boş.

Lütfen artık forumun sağında konular bölümünde bir yer olsun. Gamepower, Everest, Frisby, Rampage gibi ürünleri almayın diye. Nedeni dandik olması. Forumda sürekli söylüyoruz almayın diye. Ama boş.
Kullandınız da mı konuşuyorsunuz acaba. Ben aldım. Gayet de kullanılabilir bir fare. Bütçenizi arttırabiliyorsanız alın der miyim? Hayır. Ama bütçeniz buna yetiyorsa öneririm. Bir sıkıntısını görmedim.

Tam diyordum ki bu Gamepower konusunun "Kullandınız da mı konuşuyorsunuz?" diyeni nerede diye. Önermemek için kullanmak mı gerekiyor?

Kullanmak var, kullanmak var. Eşek de bir binek, at da.
Eşek 70 lira, at 180 liraysa buyrun adama aradaki farkı verin adam da ata binsin. Ama veremiyorsanız lütfen ileti kasmak için yorum atmayın.
Tam diyordum ki bu Gamepower konusunun "Kullandınız da mı konuşuyorsunuz?" diyeni nerede diye. Önermemek için kullanmak mı gerekiyor?
Tamam ben kullandım beğendim. Hep boş yorumlar. Fare önerin o zaman boş ileti atmaya ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…